reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Dzisiaj mijałam młoda pijana i brudna kobietę, trzymająca sie za rękę z kimś swojego pokroju.
Była w zaawansowanej ciąży.
Jak widząc takie sytuacje ma nas przekonać fakt, ze leżenie, właściwe odżywianie i tona leków przyniosą wreszcie upragnioną ciąże?!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
takie to wlasnie zycie niesprawiedliwe ktos kto pragnie dziecka i ma warunki i zyje normalnie to tak jak my ma problem zeby spelnic swe marzenia a patologia w kazdym katku po dzieciatku tylko dzieci szkoda

reklama
Dziękuje dziewczyny... Straciłam całkiem nadzieje, miałam nie płakać, a nie mogłam sie uspokoić przez 2 godziny :( wzięłam sie za sprzątanie domu i gotowanie bo mnie to odstresowuje zawsze..tak robiłam w tym samym laboratorium. Embriolog kazał tez powtórzyć w piatek mówił, ze wszystko bedzie jasne...Ale nie dawał żadnych złudnych nadzieji... Skończyło sie, zero mrozakow.. Wszystko od Nowa :(
Ja jeszcze trzymam mocno kciuki za Twoja powtórzona betę :)

Misis, co tam w naszej klinice słychać? Kto będzie Ci robił punkcję? Środa była dniem dyżuru dr Grettki. Ciekawe, kto go zastępuje. Powodzenia :)
W klinice myslę że ok. Miałam 2 wizyty u dr Mańki więc jestem zadowolona. Zobaczymy ile jutro będzie komórek i jak przebiegnie zapłodnienie. A Ty transfer będziesz też tam mieć czy nasz wcześniejszy wspólny doktor w nowej klinice Ci będzie robił?[/QUOTE]
Nie wiem jeszcze gdzie. On mi powiedział, że jeszcze nie jest przesadzone czy odejdzie, bo może się dogadają. Mam do niego dzwonić w przyszłym tygodniu.
Dr Juraszka nie znam, więc nic Ci o nim nie powiem. Mi punkcję robił dr Mańka, a transfer dr Grettka.
Powodzenia jutro! :)[/QUOTE]

Już jestem po. Pobrali 10 komórek ale jutro się dowiem ile sie nadaje do zapłodnienia. Jednak punkcję wykonywał dr Ogrodnik a nie Juraszek jak mi powiedziano wcześniej. Ten Ogrodnik nie jest za dobry z tego co czytałam ale teraz najwazniejsze cuda dzieją się w labolatorium. Co do naszego lekarza to on na pewno będzie w innej klinice bo powiedział mi że to też będzie na wysokim poziomie i że w Katowicach. Może tu też będzie przyjmował ale nowa klinika chyba też powstaje.

Trzymamy kciuki za wysokie bety i piękne jajka :)✊✊✊

Wakacje w koncu sa wakacje !! :D
Mamy to dzieciaczki przychodza na swiat :*
Bety sa w koncu pozytywne :) :) forum odczarowane :) :D
Lipiec bedzie jeszcze bardziej szczesliwy niz czerwiec:)
Worek dobrych wiadomosci pękł bety rosna w górę sa kolejne ciążę czekamy na reszte :):*:wink::yes:
Trzymamy kciuki za dzieciaczki madziongi
Kciuki za kropki misiaka zeby zostaly z mamusia

Do zbycia marvelon 17 szt jesli ktos potrzebuje marzen88 z checia sie pozbedzi

20:nieagatka - betowanie
20:misis188- punkcja

21: eve87- betowanie
21:katherine203 - kontrola w trakcie stymulacji
21:natula - betowanie 2
22:anika11 -wizyta u gin prowadzącego ciążę
22:husann - criotransfer
22: misiakii - betowanie 3 oby wysokie
23:jagodaaga- betowanie 1
25: lile- kontrola w trakcie stymulacji
25:koralik83 - wizyta kontrlna przed stymulacja
25: Natalii5- wizyta u nowego gin
26:ewelin86 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
26:mavi -wizyta u gin prowadzacego ciążę
27:Nikaaa - na świecie pojawia się ukochany synuś
27: marzen88- betowanie 1

Sierpień
1:BeataWarszawa - wizyta kontrolna w klinice
2:martka83 -wizyta u gin prowadzacego ciążę
2: natula - wizyta pecherzykowo serduszkowa
3:Truskawka89 - wizyta u gin prowadzacego ciążę
4: MartiniM - wizyta u gin prowadzacego ciążę
4:martka83- badania prenataln
4:Kajka89- wizyta u gin prowadzacego ciążę
8: pisanka89- kontrola u gin prowadzącego ciążę
10:Kajka89 -badanie prenatalne
10:mavi -badania prenatalne
31: Ewunka - wizyta kontrolna przed

Wrzesień
Shake it up baby, twist and shout :)
Bedzie sie dzialo tej jesieni :)

5:Ewa651 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
Ewunka -rozpoczecie stymulacji
gosia321- rozpoczecie stymulacji
Falka- rozpoczecue stymulacji
BeataWarszawa - rozpoczecie stymulacji

Skontrolujcie kalendarz gdzie którą dopisac :)
;):D
♡♡♡♡♡

Ostatnia edycja:
W klinice myslę że ok. Miałam 2 wizyty u dr Mańki więc jestem zadowolona. Zobaczymy ile jutro będzie komórek i jak przebiegnie zapłodnienie. A Ty transfer będziesz też tam mieć czy nasz wcześniejszy wspólny doktor w nowej klinice Ci będzie robił?
Nie wiem jeszcze gdzie. On mi powiedział, że jeszcze nie jest przesadzone czy odejdzie, bo może się dogadają. Mam do niego dzwonić w przyszłym tygodniu.
Dr Juraszka nie znam, więc nic Ci o nim nie powiem. Mi punkcję robił dr Mańka, a transfer dr Grettka.
Powodzenia jutro! :)[/QUOTE]

Już jestem po. Pobrali 10 komórek ale jutro się dowiem ile sie nadaje do zapłodnienia. Jednak punkcję wykonywał dr Ogrodnik a nie Juraszek jak mi powiedziano wcześniej. Ten Ogrodnik nie jest za dobry z tego co czytałam ale teraz najwazniejsze cuda dzieją się w labolatorium. Co do naszego lekarza to on na pewno będzie w innej klinice bo powiedział mi że to też będzie na wysokim poziomie i że w Katowicach. Może tu też będzie przyjmował ale nowa klinika chyba też powstaje.[/QUOTE]
Super te4az kciuki za piekne zaplodnienie. A jesli dobrze pamietam to ktoras z ciezarowek miala transfer robiony przez lekarza o nazwisku ogrodnik i smialymy sie ze jednak dobrze zasial :)

Zazwyczaj mam 4 dni skąpe czasem 3 teraz miałam 2 obfite nie jest nic co mnie niepokoi . Mieliśmy wylecieć 1 sierpnia ale się skomplikowalo mąż złamał korzeń zęba w jedynce dostał infekcji i jest na antybiotyku i dostał 2 razy sterydy .VW czwartek ma chirurga chyba już będzie mógł mu usunąć zęba. .... biedaczek .
Wycieczki jeszcze nie kupiłam zobaczymy co w czwartek .
Miejsce i hotel juz mam wybrane .
Słońce łapę tez tu na miejscu :)
Nie wiem też czy stymulacja się nie przesunie czy nie zabilismy wszystkich robaczkow :( zadecyduje lekarz .
Po bliźniaki. ?
Kurde pół roku temu byłam jedyna która chciała bliźniaki a teraz 90% chce moje bliźniaki :laugh2: jak ja kocham bliźniaki :laugh2::laugh2::laugh2:

Jaki kierunek wakacji obieracie? Trzeba gdzies wyjechać i odpocząć od tej ciągłeg gonitwy za upragnionym szczęściem.

reklama
Do góry