kilosierra
Fanka BB :)
Ja dostałam po 2 dniach,cholernie bolesna :/
Ok 5 dni przed terminem
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Tego się boję :-( a nic przeciwbólowego poza apapem nie mam :-(
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja dostałam po 2 dniach,cholernie bolesna :/
Ok 5 dni przed terminem
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
U gin prowadzacego ciaze ???. Bo juz sie pogubilam tyle tych pozytywnych wiadomosciGosiu możesz mnie wpisać 2 sierpnia na pierwszą wizytę![]()
możeZgodnie z planem mam dostać 23 lipca. Może przyjść wcześniej?
Ja brałam nospe forte i apap. Ale to tylko pierwszy dzień był taki ,potem już jakoś poleciałoTego się boję :-( a nic przeciwbólowego poza apapem nie mam :-(
Tak, pierwsza wizyta potwierdzająca ciążeU gin prowadzacego ciaze ???. Bo juz sie pogubilam tyle tych pozytywnych wiadomosci
No nie wierzeBeta 33... Spadła czyli koniec![]()
robilas w tym samym laboratorium ??? Moze powtorz jeszcze razSluchaj sie lekarza faktycznie spadek nie jest duzy moze faktycznie tylko jeden kropek zostal z toba. Tylko sie teraz nie zalamuj i mysl pozytywnie zajmij sie czyms co cie odstresuje na te 48 h. Naprawde polecam kolorowanki dla doroslych. Glowa do gory jeszcze jest nadziejDzwoniłam do lekarza, kazała powtórzyć po 48h znowu bo spadek jest mały i moze cos z jednym zarodkiem sie stało. Ale wczoraj miałam plamienie, ból brzucha i krzyża wiec mysle,ze napewno sie nie udałospadła z 37 na 33
bez sensu to wszystko
![]()
OkTak, pierwsza wizyta potwierdzająca ciąże
Dzwoniłam do Artemidy, pogratulowali mi i prosili o tel. po usg.