annemarie
Fanka BB :)
Mysle,ze jesli lekarz wam to zaproponowal,to znaczy ze to znajda.Sprobuj,trzeba dalej walczyc.Mój M. Ma translokacje 4i 18 chromosomu i sądziłam ze to badanie określi nam czy zarodki nie zaciagnelytych bledow
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mysle,ze jesli lekarz wam to zaproponowal,to znaczy ze to znajda.Sprobuj,trzeba dalej walczyc.Mój M. Ma translokacje 4i 18 chromosomu i sądziłam ze to badanie określi nam czy zarodki nie zaciagnelytych bledow
Mój M. Ma translokacje 4i 18 chromosomu i sądziłam ze to badanie określi nam czy zarodki nie zaciagnelytych bledow
O ile wiem w przypadku translokacji przeprowadza się na zarodkach badanie PGD w kierunku translokacji. Podczytuję inne forum i tam dziewczyna miała właśnie to badanie przy translokacji.Mój M. Ma translokacje 4i 18 chromosomu i sądziłam ze to badanie określi nam czy zarodki nie zaciagnelytych bledow
A jakie inne forum jeszcze czytasz? Mogłabyś wkleić linka?O ile wiem w przypadku translokacji przeprowadza się na zarodkach badanie PGD w kierunku translokacji. Podczytuję inne forum i tam dziewczyna miała właśnie to badanie przy translokacji.
Super kochana gratuluje wyglada mi to na piekna ciazemam wyniki. 218.. czy to nie za duzo?
wysłane na privA jakie inne forum jeszcze czytasz? Mogłabyś wkleić linka?![]()
Nie nakrecaj sie Basiu nie bralas nic czego nie biora dziewczyny ktorym udalo sie zajsc w ciaze a profilaktycznie braly leki na hiperke.Teraz sie zaczelam bac ze cos jest niw tak.. Bo i lewe hormony i mase lekow i hiperka..
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Lile gratuluje bety...Teraz sie zaczelam bac ze cos jest niw tak.. Bo i lewe hormony i mase lekow i hiperka..
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie nakrecaj sie Basiu nie bralas nic czego nie biora dziewczyny ktorym udalo sie zajsc w ciaze a profilaktycznie braly leki na hiperke.
Treaz to mysl pozytywnie ze jrstes w ciazy![]()