Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
niech rośnie fasoleczka i się zdrowo rozwija
Mam koleżankę która jest juz w 7 miesiącu ciązy, od początku nie ma żadnych, ale to zadnych objawów ciązowych, mówi ze gdyby nie brzuch to nieiwerzyłaby ze jest w ciaży
Nie wymiotowała, nie miała zadnych omdleń, smaków, nudnosci i tym podobnych rzeczy. Sama mówiła że aż to dziwne i napoczątku bardzo się martwiła ze coś jest nie tak, ale z badan i usg wynika że maluch a raczej mała bo ma być dziewczynka ma się dobrze i rozwija się prawidłowo
Nic tylko pozazdroscić jej takiego samopoczucia. Takze nie sugeruj się kochana tym że nic nie czujesz,myśl pozytywnie i odpędzaj złe myśli. Bedzie dobrze!!!!!! Głowa do góry!!!!!!!!!!!!:-)
My też chcemy mieć swoje! Jeśli ktoś czuje się gotowy na adopcję to naprawdę wielki szacun, bo to jest naprawdę wielki krok i mam ogromny szacunek do takich ludzi. Ja jednak na dzień dzisiejszy nie czuję się gotowa na taki krok... I nie poczówam się w obowiazku aby adpoptować dziecko, bo nie mogę go mieć naturalnie!!!