Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak to jest nasz cudaczekbunka-ta cudna dziewczynka na zdjeciu to twoja corcia?i jak rozumiem to staracie sie o nastepne?
,przed podejście do ivf udało się naturalnie
Dziękuję o to mi właśnie chodziłobunka33 Chyba dziewczyny Cię nie zrozumiały. Jeżeli masz na myśli i trzeba odczekać między kolejnymi stymulacjami to wszystko zależy od decyzji lekarza. Najlepiej jednak odczekać 2-3 cykle żeby się wszystko unormowało.

kochana zaciskam mocno kciukasy &&&&&&&Witajcie, dawno mnie nie bylo... Dzisiaj o 13:30 mam transfer moich mrozaczkow. Zostaly 3 zarodki, lekarz wczoraj zadecydowal, ze rozmrazamy wszystkie (wszystkie trzy sa w jednej slomce zamrozone).
do-kla-dnie!!! ja mianuje sie PRACZKA ! zaraz tu Bunce w dupsko wlejemy!Dziewczyny, uważam ze powinnysmy mieć forumowa "praczke" ( lepsze słowo nie przychodzi mi do głowy bo ma 39 C stopni gorączki, lol), która by nam tutaj prała takie czarnowidzace ( i bardzo niegrzeczne!!!!) staraczki jak Bunka na przykład!!!
Bunka, ja Ci dam "ile sie czeka po nieudanym cyklu"! Błagam niech ktos jej wpieprzy w moim imieniu, bo choroba mi odebrała siły![]()