Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kochanie, czemu nie mozeciez sie starac o adopcje...przeciez twoj maz jest wyleczony, wszystko jest ok..moze jeszcze warto sie tym mocniej zainteresowac...co do adopcji to my z mezem chcemy adopotowac tak czy siak ale niestety :/ z tego co wyczytalam to nie mamy zadnych szans bo maz chorowal.... wiec jak sie ni uda i in vitro to niemamy nawet szans zeby starac sie o adopcje![]()
bunka za to czarnowidzctwo to delikatny kopek w dupek, kochana...wszystko bedzie dobrze...pamietasz przeciez ze objawy na fasole sa takie same jak objawy na @...spokojnie...mow do brzuszka moze maluszek cie uslyszy i zostanie z toba!:-)Palu-nr1 Nie denerwuj sie brak objawow to dobry znak
Ja mam typowe objawy@ i tak jak standardowo zaczynaja sie tydzien przed.
Obawiam sie-czuje,ze nic z tego nie wyszlo.......

super!!! wiec teraz czekamy na 1.02!!:-) i znow bede trzymala mocno kciukasy, zeby sie udalo!:-) ty tez kochana juz niezle sie nacierpialas z tymi zastrzykami to teraz juz sama przyjemnosc ciazaJa już jestem o ostatnim zastrzyku yupi!!!!!!:-) Ovitrelle został zapodanyTeraz czekam na środę;-)

daj zdjecie brzuszka, zobaczymy czy rzeczywiscie taki duzy jest:-) bo az nie wierze:-) a powiedz mi kochana jak ty sie czujesz?na suwaczku mam napisane,ze moj brzuszek moze byc widoczny-he hemoj brzuszek wyglada na conajmniej 6mies.
![]()
Nie wiedziałam,że u nas w pl jest takie powalone prawo adopcyjneco do adopcji to my z mezem chcemy adopotowac tak czy siak ale niestety :/ z tego co wyczytalam to nie mamy zadnych szans bo maz chorowal.... wiec jak sie ni uda i in vitro to niemamy nawet szans zeby starac sie o adopcje![]()
Przecież Twój mąż jest już zdrowy,więc o co chodzi??

i za dobrą jakość jajeczek nie za ilośćTo trzymam mocno zaciśnięte kciuki,żeby tym razem się udałoWitajcie, dawno mnie nie bylo... Dzisiaj o 13:30 mam transfer moich mrozaczkow. Zostaly 3 zarodki, lekarz wczoraj zadecydowal, ze rozmrazamy wszystkie (wszystkie trzy sa w jednej slomce zamrozone).