Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie odwrotnie od dnia transferu mamKurczaczki, odkąd jestem w ciąży to w ogóle nie mam ochoty na przytulańce, a estrofem nadal biorę. Nie wiem, ale to chyba psychika tak działa, na szczęście mąż rozumie.
Ja tak mam Ale czarne boję sie najgorszego. Ale Może tak być że grudki wychodzą po luteine i crinoneDziewczyny chciałam zapytać co myślicie o takich brązowych resztkach luteiny.
Bardzo się zmartwilam.Zobaczylam je wczoraj wieczorem.Dodam że aplikuje również żel crinone.Czy która też tak ma?
Ja po Crinone teraz też tak mam, że wylatuje z takimi ciemnobrazowymi grudkami, czy to moze byc stara krew po implantacji?Dziewczyny chciałam zapytać co myślicie o takich brązowych resztkach luteiny.
Bardzo się zmartwilam.Zobaczylam je wczoraj wieczorem.Dodam że aplikuje również żel crinone.Czy która też tak ma?
Ja też tak mam tyle że od 6dpt aż do dzisiaj boję sie BardOJa po Crinone teraz też tak mam, że wylatuje z takimi ciemnobrazowymi grudkami, czy to moze byc stara krew po implantacji?