Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

CZeść Kobietki miło was poczytać w ten dla mnie smutny dzionekZroblam dzis ten oczekiwany test i co....i g...no czyli jak zwykle to samo. Czułam kobietki ze z tego nici, wczoraj dostałam plamień a juz dzisiaj mam jasnczerwone lekkie plamienia no i negatywny test który raczej się nie myli...
Także moje drogie ja już jestem po horrorze i wkońcu mogę zacząć normalnie żyć. To co przżywamy prze te 2 tygodnie to coś tak strasznego że nie da się opisać, szkoda że tym ostatnim razem tez nam sie nie udało. Były to nasze ostatnie mrozaki i teraz wszystko od początku... Tak sobie myślę że raczej teraz musimy zrobiś sobie dłuższa przerwę, zbierzemy siły, kaskę i może klinikę zmienimy ale nie wiem. Wypłakałam sie to mi trochę przeszło ale mam taki smutek w sercu że aż chce mi się krzyczeć-szczególnie ze dzis moje urodziny -spieprzone na maksa
No cóż nikt nie powidział żę w życiu ma być łatwo, cały czas pod górę i trzeba walczyć i walczyć. Jestem silną osobą i mogę walczyć tylko zeby mi ktoś powiedział: nie przejmuj sie dziecko bedziesz miała!!Ale tego nikt nam nie zawarantuję. Pozdrawiam was gorąco , teraz musze przemyślec to wsio i odpocząć, zając się czyms innym żeby nie zwariować, bedę was podczytywac, jełśi bedziecie miały jakieś pytania do mnie to piszcie odpowiem na wszystkie bo moje 5 lat wiele mnie nauczyło.Całuski dla was i dziękuję ze byłyście ze mną myślami, dzięi wam przetrwałam te dwa tygodnie
![]()