reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny poradzicie coś bo zwariuje. Mam takie zaparcia ze jak mam iść do toalety to na sama myśl mi słabo , w życiu tak nie miałam . Co mogę wziasc żeby sobie ulżyć ( jabłka śliwki mleko nasiona chia próbowałam [emoji31][emoji31][emoji31])

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny poradzicie coś bo zwariuje. Mam takie zaparcia ze jak mam iść do toalety to na sama myśl mi słabo , w życiu tak nie miałam . Co mogę wziasc żeby sobie ulżyć ( jabłka śliwki mleko nasiona chia próbowałam [emoji31][emoji31][emoji31])

kiwi i duuuużo wody-mi pomaga, a ostatnio mam duże pragnienie, dlatego do tej pory - odpukać- nie mam problemu z zaparciami mimo wysokiego progesteronu:)

Jutro wizyta. Nie wiem jak dożyję. Wiem, że robię najgorsze co może być-ryje w Internecie. Tracę nadzieję [emoji45]

24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki [emoji737] wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń, gdy bardzo czegoś chcesz...wszystko może zdarzyć się

Nie trać nadziei [emoji173]️ będzie dobrze trzymam kciuki mocno [emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji256]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hmmm, mnie zawsze mleko pomagało... nie szukałam dalej... w sumie po to piłam kawe z mlekiem :D czy raczej mleko z kawą :)

Kiwi działa cuda. Zjedz na wieczór, powinno rano puścić [emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kiedyś zapaliłam papierosa wypiłam kawe i bylo po problemie [emoji12]to chyba ta ilość progesteronu tak działa, wypróbuje to kiwi miejmy nadzieje ze pomoże [emoji846]

Mam głupie pytanie... o luteinę. Mam 3 razy dziennie po 2 tabletki do pochwowo. Co chwile mi sie to wylewa a zapodaje aplikatorem na co to jest? I czy nie zaszkodzi to rano jak dam sobie przed transferem? Bo tak mi godzinowo wypada
Ja tez miałam taka dawke. Na dodatek dużo jakiegoś płynu z nią wycieka. Kilka razy chodziłam z podlaska bo mi wkładki przemakaly. Ja tak sobie godziny ustaliłam żeby niedługo po aplikacji moc poleżeć z pół godziny, bo też się bałam że nie będzie się wchlanialo przez te wyciaknie. To progesteron. Bardzo wazny.

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kiedyś zapaliłam papierosa wypiłam kawe i bylo po problemie
emoji12.png
:) oj czyści, teraz może trochę zdrowiej np. więcej błonnika w diecie? Dużo warzyw i owoców np. Gruszki, jabłka, banany, awokado, marchew, buraki.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry