Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
bunka super!!!! piękny widok :-):-)
Ja coraz bardziej wątpię, że nam sie uda... oddałam dziś znów krew, żeby zobaczyć jak E2 przyrasta
Przedstawiłam swoja syt na bocianie i Samatowicz mi odpowiedział, że należałoby zwiększyć dawki leków, lub zmienić na inny.... Jak dziś e2 nie przekroczy 500, to dzwonię do dra i pytam co robimy dalej.... jesli przekroczy, to troszkę sie uspokoję...
Poszukuję kobiet z województwa łódzkiego, powyżej 50 lat, na kursy komputerowe...z zakwaterowaniem i wyżywieniem w hotelu, zjazdy weekendowe... Jak macie rodzinę czy znajomych to przekażcie proszę))) Oczywiście kurs bezpłatny!
właśnie zadzwoniła pani embriolog i przełożyli mi transfer na sobotę. powiedziała że są bardzo ładne i ciężko jej wybrać, więc chce poczekać do soboty, gdzie bedzię już blastocyst.
Czesc Dziewczynki.Czy moze wiecie jaka jest norma TSH dla kobiet w wieku rozrodczym ??Gratuluje wszystki zaciazonym i trzymam kciuki zz kobietki,ktore w najblizszym czasie podcodza do transferu lub testuja.