Ja mialam zastrzyki z prolutexuJa też dostawałam tylko luteine i no spe bo nic innego na tym etapie nie są w stanie zrobic
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mialam zastrzyki z prolutexuJa też dostawałam tylko luteine i no spe bo nic innego na tym etapie nie są w stanie zrobic
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Ka jestem pacjentka dr.Mercika, ale punkcje robił mi Grettka, pierwszy transfer Gajewska, drugi transfer Mercik
Kup drovit i przejdzieHej dziewczyny dzisiaj 2 dzień od odstawienia leków a @ nadal nie ma i nic na nia nie boli tylko mnie wysypalo mam taka duża opryszczke na ustach ze wyglądam jak bym po botoksie była chyba pójdę jutro do lekarza aby dał na to jakis antybiotyk nie wiem od czego ona się zrobiła ale przed samym transferem też miałam ale w kąciki ust i pytałam lekarza czy to nie przeszkadza powiedział że nie ciekawe czy naprawdę nie przeszkadzało
Meg kciuki zacisniete[emoji110][emoji110][emoji110]Dziewczyny jestem w szpitalu
Po spacerze dostałam krwotok i zostawiają mnie na podtrzymaniu bo jest zagrożone poronieniem
Muszę leżeć. Dzidziuś się trzyma a was proszę o kciuki
Ale ja jestem w irlandii nie w uk i nie wiem czy tu tak jest?Przyjdzie poczta) zapiszcie sie online Po Maternity free charge to wszy leki free i dentysta dwa lata
Lub form daje gp
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tak zrobię jak mówiszKup drovit i przejdzie
Kurcze zawsze coś musi być nie takMi tez dawali tylko tabletki i to Cerutin i Nic wiecej plus bralam moje ktore do tej pory biore.U mnie sa sama brudy i co chwile tez zagladam,moja gin mowila zeby sie nie stresowac itd.A poza tym to w u mnie nie wiedzieli skad krwawienie ale ogolnie mialam wrazenie ze ONI chyba w ogole nie mieli pojecia o niczym w tym w szpitalu.
Trzymaj się!Dziewczyny jestem w szpitalu
Po spacerze dostałam krwotok i zostawiają mnie na podtrzymaniu bo jest zagrożone poronieniem
Muszę leżeć. Dzidziuś się trzyma a was proszę o kciuki

Ale ja jestem w irlandii nie w uk i nie wiem czy tu tak jest?