• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
od początku ciąży. co pozwala wykluczyć takie nieprawidłowości jak np ciąża pozamaciczna. znam dziewczynę, która mieszka w Anglii i 3 miesiące chodziła z zaśniadem...dla mnie to nieludzkie, ale każdy ma swoje zdanie. ja się leczę akurat tylko prywatnie, ale na NFZ wiem, że nikt nie robi problemu ....

No to robia w klinice w 5 tc wtedy widac gdzie jest zarodek potem juz normalne usg w 12 tc a Po 22 tc mozna miec wiecej gratis Ale tylko wtedy kiedy ciaza zagrozona

W Uk roznie wiem to bywa Ale to nie tylko w Uk myla Sue lekarze a na calym swiecie...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nie chcesz spróbować dam mu szansę nie kochasz już go ? Może naprawdę chodź spróbuj mu wybaczyć porozmawiać szczerze może do niczego nie doszło między nim a ta kobieta to dobrze że Ciebie odwiedza i sie martwi ą jak sie czujesz ? Nadal krwawisz

Ale skoro pisze, ze lepiej jej bez niego to czemu ma sie zmuszac i mu wybaczac?
Nie sadze, zeby podjela decyzje o rozstaniu ot tak... Wg mnie czasami lepiej sie rozstac niz byc ze soba mimo wszytsko.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nie chcesz spróbować dam mu szansę nie kochasz już go ? Może naprawdę chodź spróbuj mu wybaczyć porozmawiać szczerze może do niczego nie doszło między nim a ta kobieta to dobrze że Ciebie odwiedza i sie martwi ą jak sie czujesz ? Nadal krwawisz
Już nie. Narazie jest dobrze
A co do niego to nie wiem
Może kiedyś się ułoży ale narazie skupiam się na dziecku

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry