tusiaczzek1988
Fanka BB :)
czy po prolutexie też was bolał brzuch w miejscu ukucia? no normlanie mnie boli i jak dotykam tez ;/ a t to pierwszy zastrzyk ;/
Tak za każdym razem, dość mocno bolało do następnego dnia... :-(
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
czy po prolutexie też was bolał brzuch w miejscu ukucia? no normlanie mnie boli i jak dotykam tez ;/ a t to pierwszy zastrzyk ;/
Ciezkie to wszystko, ale ja wierzę ze dasz rade, a placz troszkę pomaga, bo kiedyś trzeba odreagowac. Trzyma kciuki za jutrokuźwa wydawało się, że najgorsze za mną a jak przeczytałam na skierowaniu że "zakończenie ciąży" to wyłam jak debil
Musimy jakąś petycję wystosowac do "gory" żeby nam życie ułatwliMnie tu jakichś 15 innych tez brakuje![]()
Masz jakieś dolegliwości? Boli Cię może po którejś stronie? Mi pani doktor mówiła że jakbym czuła silny ból brzucha i mocne parcie na stolec to pędem do szpitala bo może dojść do pęknięcia narządu w którym zagnieździła się ciąża, więc obserwuj się Kochana jakby coś było nie tak to jedz od razu do szpitala.
dziewczyny czy orientujecie się czy na badanie helicobakter pyroli trzeba być na czczo???
Myśle, że jakby duzo więcej ich było to by juz nie były czytelneMusimy jakąś petycję wystosowac do "gory" żeby nam życie ułatwli![]()
Nie rozdzielili :-) Mogłyśmy swobodnie sobie rozmawiać,bo łóżka nam obok siebie dali :-)@Pixie_Dixie @Featherlight76 trzymam kciuki za Wasze powodzenieSpotkałyście się czy Was rozdzielili parawanem?
@meg86 słodziaczek :* niech pięknie rośnie![]()
Nie,3 dniowe zarodki były ,mój lekarz jest zwolennikiem podawania zarodków jak najwcześniej.Wszystkie w to bardzo wierzymy :-)) Mialas podawana blastke? :-)
Ale zajbiaszczoNie rozdzielili :-) Mogłyśmy swobodnie sobie rozmawiać,bo łóżka nam obok siebie dali :-)
A gdzie tam.Ja sobie Was bardzo cenię,bo jesteście skarbnicą wiedzy dla mnie i ogromnym wsparciem.Tym bardziej,że nie bardzo mam z kim o takich tematach rozmawiać.Wolę nie ujawniać się zbyt wielu osobom z tym że ivf przechodzę,bo mieszkam w małym mieście.Ale zajbiaszczo
Swoja drogą pewnie nas obsmarowalyście od góry do dołu(żarcik)