reklama

Kto po in vitro?

hej Agapl ja to chyba lapie dola. a raczej juz go zlapalam. od wczoraj ciagle ryczec mi sie chce i miejsca se nie potrafie znalezc. Tyle o moim stanie psychicznym a fizycznie to zalezy.... calkie nie zle od czasu to czasu cos mnie kujnie w brzuchu, cycek takich wielkich w zyciu nie mialam (urosly podczas stumilacji i takie sa do teraz) zarlabym wszystko co jest w zasiegu reki.

Ostatnia edycja:
reklama
hej u mnie gdyby nie ta migrena to by bylo wszytsko okej dobrze ze mi ta tabletka pomogla i mam nadzieje ze nie zaszkodzilam moim malenstwom w koncu sa takie malutkie :)

elala, kochana, tylko bez dolow. Ten okres oczekiwania i niewiadomej nie jest latwy stad ten stres i placz. Obejrzyj sobie moze jakas komedie? posluchaj muzyki? Trzeba zmienic mysli na pozytywne.Sama staram sie robic podobnie, choc serce samo kolota momentami. A co do apetytu, to ja sie przerazam, jaka ilosc jestem w stanie zjesc a najgorsze,ze jestem ciagle glodna :tak:

agapl13- wiesz co nie pomglo i musilam wziasc na migrene ::( a pije caly czas wode ..... juz nie moge sie doczekac tej srody chce miec juz ten wynik za soba :) mialas na pocztaku jakies objawy ? obajwy implanatcji czy cos ?

hej dziewczeta - wreszcie jutro bede juz miec za soba tą 3 werke.. i zweryfikuje ten conajmniej dziwny powtórzony wynik bety :cool: ..w dzien matki w dodatku!! probóje wogóle sie nie nastawiać bo dosc juz roszczarowań :( Do teg ojeszcze dwa egzaminy w weekend :) A czuje sie niestety coraz gorzej, mam dusznosci, brak apetytu, nasilające sie mdlosci i jakies dziwne bole ? dziwczęta czy to mozliwe ze wysoki progesteron tak az szaleje?? tez sie któras tak czula ? w pracy ciagle pytają czy chora nie jestem :(
a ja musze milczec :eek: buuuuuuu

reklama
adus -tak: mdlosci, dusznosci i temperatura nawet to efekt progesteronu... zawsze mozna powiedziec w pracy, ze sie po prostu leczysz i masz skutki uboczne lekow i tyle. niech nie wnikaja glebiej

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry