Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
trzymam mocno kcioki za ciebie&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&kaska31- dziekuje kochana :* ja jeszcze pare dni niecierpliwosci a potem wielka radosc![]()
kochana mnie zoladek od samego transferu pobolewa czasem az mi niedobrze a hiperki niemialam.no to mnie nastraszyłaśja takie bóle żołądka mam od kilku dni, wczoraj w nocy mnie obudził ból żołądka ale wziełam manti i przeszło... A ze mnie taka panikara... Do tego mój M wyjeżdza na weekend do pracy i zostaje sama
normalnie zawału mozna dostać.. a co oni robia w szpitalu żeby zeszła ta hiperka? leki dają czy coś jeszcze?
klapa:-(
W tym dniu to nawet test z krwi nie wychodzi, ja też miałam podane 5 dniowe blastusie i mój test z krwi 4 dpt wynosił <1 musiałam go zrobić,bo taki wymóg Kliniki...nie denerwuj się,bo dzidziusie tego nie lubią, czekaj cierpliwie do co najmniej 10 dpt i wtedy zrób test z krwi ok? A te objawy co masz,to ja miałam dokładnie te same, więc wszystko ok. Ja to nawet jak mi wyszła już ładna betka to raz myślałam że jestem w ciąży a już na drugi dzień myślałam- o dzisiaj mnie piersi mniej bolą to już na pewno nie jestem. Same się nakręcamy niepotrzebnie..głowa do góry kochanie:-)
i moj K taz prosil abym raczej nie robila. Tak naprawde to z naszej dwojki to on ma te zdrowe pojecie - zobaczyl ze jedna krecha i poszedl spac bo wg niego test zrobiony za wczenie i nie ma znaczenia, ale przed tym kazal obiecac ze kolejny test dopiero 2-go tak jak wyznaczyli w klinice.