reklama

Kto po in vitro?

wiem ze zle zrobilam:wściekła/y: i moj K taz prosil abym raczej nie robila. Tak naprawde to z naszej dwojki to on ma te zdrowe pojecie - zobaczyl ze jedna krecha i poszedl spac bo wg niego test zrobiony za wczenie i nie ma znaczenia, ale przed tym kazal obiecac ze kolejny test dopiero 2-go tak jak wyznaczyli w klinice.
Oh juz mam taki metlik w glowie.
elala zawczesnie zrobilas ja robilam w 10 dniu po transferze i 11 dniu i byla bardzo blada krecha i wynik w 12 dniu po w klinice wyszedl pozytywny. wiec prosze tutaj niepanikowac i czekac.

reklama
Poszłam do kuchni przygotować zamarynowac karkóweczkę na obiad. Świeżo zakupiona, wyciągam z wora, a tu jak mi nie zajedzie! Myślałam, że zepsuta, obwąchałam ją dokładnie, no coś nie pachnie za ładnie. Wołam mojego kociambra, myślę zrobię test koci, dałam jej kawałek żeby spróbowała. Spałaszowała jakby tydzień nie jadła i prosi się o jeszcze, to dałam jeszcze. I tak sobie myślę, czy aby mi się coś w nosie nie poprzestawiało? Mięsko wygląda dobrze, różowiutkie, kot nie tknąłby zepsutego. Zamarynowałam i chyba upiekę, co o tym myślicie? Niestety mój M wyjechał i nie mam innego testera, poza kotem.

elala ja również przyłączam się do nakrzyczenia na ciebie- co to w ogóle za numery z testami w 4 dpt??? :wściekła/y:

Ja czuję sie dobrze w 2 dpt nic mnie nie boli nic nie czuję fizycznie a psychicznie jakiś dziwny błogi spokój...
przez dwa dni leżałam ale dziś juz postanowiłam wstać i pouczyć się do egzaminów które czekają mnie niebawem
Dzwonił rano pan embriolog- zamrozili 3 zarodeczki:) czyli wszystkie jakie nam zostały:) były w bardzo dobrym stanie.
czekamy do 4.06 na betę:)

bez tytułu.jpg
A oto nasze maleństwo:) oby z nami zostało i rosło coraz większe i większe:)

gieniek...masz racje czas szybko leci, poza tym juz dzis jest sobota, niedlugo poniedzialek a dalej zleci:tak:

elala...ja ci tylko wirtualnego klapa w pupala daje! :-p

last time...ty to jestes nasza wesola dziewusza, co my bysmy zrobily bez twojego optymizmu:-D tez zycze ci milego dzionka!! ja lece dzis do mamy mojego M na grila...najjem sie jak swinka! a co:tak:

anioleczek...ciesze sie, ze jestes spokojna, wlasnie teraz jest co to potrzebne! odpoczywaj, zeby maluch mogl sie zadomowic u ciebie!:tak: piekny maluch na zdjeciu, ja bym sie wpatrywala cale dnie w takie zdjecie!! ah no i gratuluje ci kochana 3 mrozaczkow!! beda czekaly sobie kiedys na przyszlosc!!:tak:

joweg...jak tam glowka?

wszystkim mamuskon forumowym zycze wszystkiego najlepszego a mamusiom przyszlym zycze, zeby juz w nastepnm roku mogly cieszyc sie tym swietem z pelnymi prawami!!!!! :*:*

kochane mam jeszcze pytanko odnosnie testosteronu, ja nigdy nie mialam tego badanego i zastanawiam sie czy na wlasna reke sobie nie zrobic...nie wiem czy to ma jakies znaczenie ivf??? bo wiem ze np prolaktyna nie ma przy stymulacji...ale testosteron? hmmm....:confused:

reklama
milla ja właśnie wpatruję się całymi godzinami w moje maleństwo:)
joweg ja dostała właśnie takie tylko z usg:) lekarz mi się pyta czy chcę takie no to chciałam:)
bez sensu wypada mi ta beta w niedzielę:( i muszę czekać do poniedziałku... ale wolę poczekać jak zrobić w sobotę . Najwyżej w niedzielę zrobię jakiegoś sikańca

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry