reklama

Kto po in vitro?

dziekuje dziewczyneczki moje kochane od razu mi lepiej. Ufff jak to bobrze, ze was mam. jestescie takie najdrozsze invitrowe siostrzyczki.
Dziekuje.:zawstydzona/y:

reklama
Elala,
Ty sobie zadnych metlikow w glowie nie rob, ja test sikany zrobilam na 1 dzien przed wyznaczonym terminem taka bylam ciekawa i tez wyszla tylko jedna kreseczka. I po poludniu juz nawet do m. mowilam ze chyba nic z tego nie bedzie... tyle ze hiperka ktorej nawet nie bylam swiadoma jeszcze rozkrecala sie coraz bardziej i wyslalam smsa do dr, a on oddzwonil i powiedzial mi ze te objawy wskazuja na hiperke a to oznacza ze na 95% jestem w ciazy, nawet mu sie nie przyznalam ze zrobilam tego sikanca... Na drugi dzien 11dpt na sikancu pojawila je ledwo widoczna druga kreseczka, ale to byl dzien wyznaczony na weryfikacje.

Podsumowujac kobieto, spokojnie, glowa do gory i pozytywne myslenie, jakby co to przesylam fluidki zeby sie udalo i trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Elala- 4 dpt to chyba pobilas wszystkich z robieniem tych testów ;) nie ma nawet szans żeby Ci coś wyszło ! Ja robiłam w 8dpt i wyszła słaba mało widoczna kreska a bete dopiero 11dpt i wyszło tylko 109 mimo, ze spodziewam sie bliźniaków .

Gieniek- na tym forum o blizniakach fajnie jest i dziewczyny odpisuja jak masz jakieś pytania jednak głownie większość jest po 30tc i szykują sie do porodu . Myśle , ze juz niedługo w końcu my tam wkroczymy na dobre i je zastapimy:) ja tez tak miałam do 12 tc , ze straszne mdłości , nic jeść nie mogłam a szczególnie na mięso patrzeć nue mogłam za to miałam straszne burczenie w brzuchu i musiałam szybko coś zjeść bo bym zwariowala. Powiem Ci, ze najbardziej wlecze sie czas do 12 tc bo największy jest stres ale po 12 tc to nawet nue wiem kiedy mi kolejny miesiąc zlecial. Do tego o wiele lepsze samopoczucie, zero mdłości , wiecej energii ...

okej okej :sorry: - Juz na mnie nie krzyczcie wiem zrobilam wieeelllkkkkaaaaa gluuuuuuupote:zawstydzona/y: Przepraszam ale i dziekuje za szybkie postawienie mnie do pionu,
Catleya, Lola To wszystko wina maojej niewiedzy i niecierpliwosci, a w gruncie rzeczy to czekam juz prawie5 lat na te 2 kreseczki tak wiec kolejne kilka dni nie zrobi roznicy. Na szczecie mam Was - dziekuje. Obiecuje nie robic wiecej zadnych glupstw i kolejna weryfikacja wg zalecen kliniki! A teraz spacerek, relaxik i pozytywne myslenie!

Witam wszystkie dziewuszki w sobotnie przedpołudnie :-)

elala - NIE BĘDĘ KRZYCZEĆ,skoro już ta lawina na Ciebie spadła ;) ale moja kochana - jeszcze chwile temu pisałyśmy o tym,że nie ma sensu robić wcześniej testów......... a teraz czytam,że postanowiłaś zrobić coś zupełnie odwrotnego - OJ,OJ,OJ - i warto było??????? Jeszcze w takim dniu.....
No nic,tylko Wam klapsy na pupcie dać ;))))
Szybciutko o tym zapomnij i czekaj cierpliwie na ten odpowiedni czas :-)
I żeby mi się to więcej nie powtórzyło
(te słowa mają swoje znaczenie ;-) ).

TRANSFERKI
;-) - jak się miewacie kobitki? Wielkie testowanie już tuż,tuż..... i wierzę,że wszystkie napiszą w tym dniu to samo - JESTEM W CIĄŻY :tak::tak:

elala, musze na Ciebie tez nakrzyczec.:wściekła/y: W 4dpt , to za wczesnie na testy!!! Czytalam ,ze od 6 do 8 dnia po punkcji nastepuje zagniezdzanie. Za wczesnie zrobilas sikanca i niepotrzebnie sie zdenerwowalas. Mysl o babelku i o tym,ze w tej chwili niepotrzebne mu takie nastroje. Kochana, posluchaj naszych zaciazonych kolezanek , one maja calkowita racje. Teraz tak jak postanowilas, odpoczynek i relaks!!! :tak:

Bede Was dziewuszki na blizniakach podczytywac :-)

Milego i slonecznego dnia dla Was wszystkich. Buziaki

Witacie dziewczynki w tym Mamusiowym dniu. Jak wyżej - niecierpliwość nie popłaca, choć bardzo by się chciało. Ja jestem w 4 dpt i nie zamierzam nic robić przed 10. Ma być dobrze i tego trzeba się trzymać! ;-)Je też czekam już 5 lat na II i pare dni wytrzymam.

Jak się czujecie? Ja mam takie lekkie kłucia z prawej strony i brzuchol mi wywaliło jakoś, ale nie boli bardzo. Mam nadzieje że to nie hiperka, lekarz twierdzil że mi nie grozi. Może dzidziuś mości sobie gniazdko?

reklama
Jak się czujecie? Ja mam takie lekkie kłucia z prawej strony i brzuchol mi wywaliło jakoś, ale nie boli bardzo. Mam nadzieje że to nie hiperka, lekarz twierdzil że mi nie grozi. Może dzidziuś mości sobie gniazdko?

Kłucia to zupełnie naturalny objaw,więc nie ma się czym martwić. Z pewnością to nie hiperka a to,że bejbik sobie tam gniazdko wije,to jestem wręcz przekonana :-)

Dziewczynki, głowa do góry. Myślmy pozytywnie. Będzie dobrze :-):tak::tak::tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry