dżoasia
Fanka BB :)
Wez sobie korzen imbiru i zagryzaj haha rozgrzejesz sie w sekunde!!!Boze to prawie nic noe mozna
Co ja mam do pracy zupe wziasc![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wez sobie korzen imbiru i zagryzaj haha rozgrzejesz sie w sekunde!!!Boze to prawie nic noe mozna
Co ja mam do pracy zupe wziasc![]()
Ptzepis super ale przy stymulacji wogole przy staraniach soi powinno sie nie sporzywacZupa płodności (lub dla osób wyczerpanych i z objawami zimna)
100 g nasion czarnej soi
2 l sake (Ew. 1 litr wody + 1 litr sake)
3 udka kurczaka
Soję przygotować w szybkowarze – powinna być nieco twarda, niedogotowana. Czarną soję można zastąpić czarną fasolą ale zdecydowanie lepsza jest czarna soja. Zupa z czarnej soi działa korzystnie w przypadku bezpłodności spowodowanej wychłodzeniem. Wzmacnia Yang Nerek, usuwa zimno. W przypadki diety wegetariańskiej mięso z kurczaka można zastąpić dużą ilością marchewki ale niestety nie będzie ona tak odżywcza jak z mięsem.
W dużym garnku podgrzewamy sake, dodajemy nieco soli i przygotowaną czarną soję, następnie udka z kurczaka i gotujemy 3 h na małym ogniu, pod przykryciem. W przypadku użycia mniejszego stężenia sake – dodać więcej przypraw aby zrównoważyć smak zupy.
Zalecana dawka dla pacjentek to 1 filiżanka na dzień – kuracja nie powinna trwać dłużej niż 12 dni.
Ja już po transferze, poszło szybko i gładko. Na betę mam iść dopiero 10.10! Jak ja wytrzymam... Chyba w ruch pójdą testy.
Teraz wypoczynek i relaksik.Ja już po transferze, poszło szybko i gładko. Na betę mam iść dopiero 10.10! Jak ja wytrzymam... Chyba w ruch pójdą testy.
i mnie zatkało...O matko @Liv26... Jak to możliwe?? W 17 tygodniu?!?!? Tak strasznie mi przykro! Aż brak mi słów całkiem...
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Nieźle to spora miałaś ta betę a jak tam siw czujesz kochana nie plamisz już ?Ja przy ciąży pozamacicznej miałam tylko raz plamienie nic mnie nie bolalo a beta doszła do ponad 12 tysięcy
Tak mi przykro [emoji22]Koniec... Serduszko mojej dziewczynki przestało bić... wybaczcie ale nie będzie mnie jakiś czas dopóki sobie tego wszystkiego nie poukladam w głowie i sercu ... reszcie życzę powodzenia
Zapewne wiec mozna nim zalac oewnie i ziemniaki i tak samo zadzialaMnie sie wydaje ze to jednak o to sake chodzi.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Boże jak mi przykro trzymają sie kochanaKoniec... Serduszko mojej dziewczynki przestało bić... wybaczcie ale nie będzie mnie jakiś czas dopóki sobie tego wszystkiego nie poukladam w głowie i sercu ... reszcie życzę powodzenia