Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Najlepiej co 7-8 godzinDziewczyny i teraz mi powiedzcie, jak mam przyjmować luteinę 3x2 dopochwowo, rano i wieczorem. To np o 7 rano później o 10 i wieczorem czy jak?
NieCzy fraxiparine trzeba trzymać w lodowce?
To krotki protokul ja mialam w dniu transferu w 3 i 5 dniu pogonapeptyl??? a w jakim celu? bo to chyba pierwszy raz słyszę, żeby którejs dali?
Koniec... Serduszko mojej dziewczynki przestało bić... wybaczcie ale nie będzie mnie jakiś czas dopóki sobie tego wszystkiego nie poukladam w głowie i sercu ... reszcie życzę powodzenia

Boze co ty opowiadasz kochana. Szz kur.. czemu to zycie jest takie okrutne. Brak mi slow pozatym zadne nie opisza tego co sie stalo 
Niewierze rycze normalnie rycze razem z toba.aahaaTo krotki protokul ja mialam w dniu transferu w 3 i 5 dniu po
Hehe no nie nadarzalam dzisiaj w pracy. Ale juz te ktore wyslaly prosbe sa dodane do grupyGosia chyba je daje, wiec trzeba na nia poczekac.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie nie hiperce juz teraz dokladnie nie pamietam ale cos mowili ze dziala na endometrium i pomaga w zagniezdzeniu jakos tak. No u mnie nie zadzialalaahaaczyli ma zapobiegać hiperce?
Wgryzaj sie pieknie kropko bo mamusia bardzo chce zebys z nia zostalaJa już po transferze, poszło szybko i gładko. Na betę mam iść dopiero 10.10! Jak ja wytrzymam... Chyba w ruch pójdą testy.