reklama

Kto po in vitro?

ja też wolę nie pytać:) i tak powie że jak dla niego to zawsze jestem piękna:)

last time hehe:) ja jestem wyjątkiem widocznie wśród tych pięknych aniołów bo piękna to na pewno nie jestem... raczej przeciętna z tych bardziej brzydkich i jeszcze teraz te pryszcze!!! fuj:( :wściekła/y:

reklama
haha nie mogę z wami dziewczyny. co znaczy przeciętna z tych bardziej brzydkich??? Kazda potwora znajdzie swego amatora. a jakie sa przecietne z tych bardziej ladnych??? ja sie zawsze podobalam lysiejacym panom z miesniem piwnym a wsrod rowiesnikow to mnie sie podobali ci co ja im sie nie podobalam. czyli jaka jestem??? mam nadzieje ze mieszcze sie w charakterystykach tych przecietntych. Tylko przecietnych brzydszych czy ladnych??? I czy to napewno jest forum o in vitro???

Hej dziewczyny!
miliaa może Cię pocieszę lub nie, ale miałam obawy przed 1 podejściem, bo okazało się że mam małego mięśniaczka-szef kliniki stwierdził,że spróbujemy jednak ,a jeśli się nie uda, to potem crio i znów gdyby się nie udało, to wtedy pomyślelibyśmy żeby usunąć-ale jak widać udało się:tak:
A co do tych pozostałości po @ to ja miałam podobnie, bo niby mi się skończyła, ale jakieś pozostałości co dzień się pojawiały-miałam stresa jak jechałam na usg i uprzedziłam położną co przyjmuje w gabinecie z szefem, ale kazała się nie przejmować-po prostu jakoś mi się wydłużyło.
Czekam z niecierpliowścią na wieści w czwartek.
Aniołeczek mnie gin.dodał 2tyg.do dnia punkcji i wyszedł termin-liczyłam sobie z miesiączki, to jest kilka dni różnicy.
Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny testujące wkrótce:tak:

Kazda potwora znajdzie swego amatora. - ot święte słowa marcikuk. Najważniejsze że się naszym panom podobamy:)
oj no i troszkę odbiegłyśmy od tematu, ale czy to jest niedozwolone??

aniołeczek - no myślę,że do pierdla nas za to nie wsadzą ;)))) A te nasze dzisiejsze wywody o urodzie możemy potraktować jako dowcip (w zamian za mój ;),którego dzisiaj nie było.

last time ale przeciez ma to zwiazek z tematem- wzięło się przeciez stąd że ja zaczełam narzekać ze mam pryszcze na tważy defacto od leków które biorę:)

Właśnie gdzie dowcip na dziś???

reklama
aniołeczek - no pewnie,że ma związek :))))
marcikuk - przyznam,że po tych smutnych dzisiejszych wiadomościach naszej forumki,pomyślałam,że dowcipu nie będzie......... choć i tak się spontanicznie wesoło zrobiło.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry