Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przykro mi bardzo kochana .... wierzę że następnym razem się uda . Ja to cała w nerwach do czwartku bo reż nie wiadomo ile zostanie z tych 6 . Trzymaj sięCześć dziewczyny, niestety nawet jeden nie dotrwał do 5 doby, także pozamiatane
Życzę wszystkim udanego dnia .
Czemu blizniaki ? Na to przygotowana nie jestem :-)
Daj znać co powiedziala Twoja dr. Mam nadzieję że to nic poważnego i eobrze dobrane leki pomogą!Myślałam że coś więcej na pliku pdf zobaczę. Napiszę jutro do mojej dr , może Ona kogoś poleci. Tego to się nie spodziewałam...
Dziękuję bardzo, będę się dzielić wszystkim informacjami, mam nadzieję ze bardziej tymi pozytywnymi niż negatywnymi. Mam pytanko ponieważ zastanawiam się czy moja beta nie jest za wysoka?. Miałam podanego 5 dniowego zarodka 4aa , jest 11 dpt a beta 629 nie jest za wysoką?
A moze jeszcze sie rozkręca?? Dwudniowy zarodek u cos tam sie jednak zadzialo.Zarodek dwudniowy a 12dpt. No niestety![]()
Zazywasz euthyrox? Odczuwasz jakos chorobe? Lekaze cos mowia? Moze utrudniac zajscie w ciaze nawet przy kontrolowanym zazywaniu ?
Zazywasz euthyrox? Odczuwasz jakos chorobe? Lekaze cos mowia? Moze utrudniac zajscie w ciaze nawet przy kontrolowanym zazywaniu ?
Bardzo mi przykroCześć dziewczyny, niestety nawet jeden nie dotrwał do 5 doby, także pozamiatane
Życzę wszystkim udanego dnia .