Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
trzymajcie kciuki dziewczyny, niech moj koszmar sie wreszcie skonczy ... buziaki!Aduś Ty tez jesteś po cp?? przepraszam, ale nie znam Twojej historiiHej Roxi - przeczytalam o twojej diagnozie cp. Powiedz kochana czy tobie tez jajowod wycieli ? co ci lekarze mowili nt. dalszych szans na zdrowa ciaze po cp? Ja czekam na decyzje lekarzy i badanie histoi strasznie sie boje bo chce jak najszybciej znow podchodzic

Lekarze powiedzieli, że w zasadzie nic się nie zmienia i wciąż mam szansę na normalną, zdrową ciążę. Kobiety z jednym jajnikiem czy jajowodem zachodzą normalnie, naturalnie w ciąże, a przy ivf tym bardziej, bo jajowód i tak nie jest do niczego potrzebny przy tej metodzie
Boję się tylko żeby historia się nie powtórzyła, bo stracę drugi jajowód, a wtedy wiadomo to już jest tragedia, bo nie będę miała szansy zajścia naturalnie w ciążę. Narazie tym się nie stresuję i staram się myśleć pozytywnie, to byłby jakis horror gyby drugi raz zdarzyło się to samo. Ale doktor powiedziała mi, że po jednej ciąży pozamacicznej wzrasta ryzyko, że następna też tak się może zakończyć
Wiem tylko tyle, że jak sie uda to przysługuje mi szybciej usg niż normalnie, bo jest większe ryzyko z czego w sumie się cieszę, bo szybciej zobaczę swoją dzidzię 
Czego Ci zyczę:-)
ja czekałam az 5 tygodni
I mi lekarze kazali odczekac 3 @ zanim znów moge podejsć do kolejnego ICSI. Właśnie w lipcu zaraz na początku ma się pojawić ta trzecia i będę do nich dzwonić, tak więć crio w lipcu lub w sierpniu, ale bardziej się nastawiam na sierpień. A Tobie jak długo kazali odczekać??
IVF zostalo wynalezione wlasnie aby umozliwiac ciaze z niedroznymi lub calkiem bez jajowodow.. Intuicja mi mowi ze napewno sie uda urodzic zdrowego dzidziusia a moja intuicja nigdy mnie nie zawodzila. Musi sie udac, inaczej moje życie nie bedzie mieć już kompletnie sensu.. A u ciebie w ktorym tc wykryli cp? bardzo szybko na @ i mam nadzieje ze nie jest to nic zlego
chociaz jakis dobry znak . gorzej z psychiką
Ale czytam historie naszych kolezanek na forum i podnosza mnie strasznie na duchu. Tak sie ciesze ze tylu im sie udaje