marcikuk
Fanka BB :)
miliaa - no wlasnie kochana gratuluje pieknej ilosci zarodeczkow no nic tylko teraqz druzyne pilkarska donosic. No i pij duzo tej wody a w sobote wroc po najtwardszych zawodników :-)
Adus -

leze, dobry ten kawal, w koncu sie usmialam bo od wczoraj mam raczej smetny humor chcoiaz moze nie smetny tylko wkurzony, mam ochote rozszarpac, zakopac, wykopac, doszarpac i jeszcze raz zakopac wlasnego emka. Yhhhhhhhhhhhhhhhh

Adus -

leze, dobry ten kawal, w koncu sie usmialam bo od wczoraj mam raczej smetny humor chcoiaz moze nie smetny tylko wkurzony, mam ochote rozszarpac, zakopac, wykopac, doszarpac i jeszcze raz zakopac wlasnego emka. Yhhhhhhhhhhhhhhhh

A to jutro masz wizyte tak? to juz jesteś po trzech @? czy to tylko taka kontrolna wizyta?? trzymam kciuki za pozytywne wieści &&&&&&&&&&&:-)
przynajmniej troche humor Ci sie polepszyl 
Kazali mi zadzwonić po trzeciej @ i tyle. Jakies badania napewno będą robić, ale myslę że tylko takie podstawowe z krwi. Problem w tym, żenawet nie wiem czy mojego mrozaczka będą mi podawali na cyklu naturalnym czy stymulowanym. Jak na naturalnym to być może już w lipcu, a jak na stymulowanym to pewnie dopiero w sierpniu. Także narazie nic nie wiem, jestem zielona, wszystkiego się dowiem pewnie na wizycie w lipcu....