• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

miliaa - no wlasnie kochana gratuluje pieknej ilosci zarodeczkow no nic tylko teraqz druzyne pilkarska donosic. No i pij duzo tej wody a w sobote wroc po najtwardszych zawodników :-)

Adus - :-D:-D:-D:-D:-D leze, dobry ten kawal, w koncu sie usmialam bo od wczoraj mam raczej smetny humor chcoiaz moze nie smetny tylko wkurzony, mam ochote rozszarpac, zakopac, wykopac, doszarpac i jeszcze raz zakopac wlasnego emka. Yhhhhhhhhhhhhhhhh:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Aduś nie ma co rozpamietywac i sie zastanawiać, było minęło;-) teraz najwazniejsze jak najszybciej dojść do siebie i dalej walczyć:tak: A to jutro masz wizyte tak? to juz jesteś po trzech @? czy to tylko taka kontrolna wizyta?? trzymam kciuki za pozytywne wieści &&&&&&&&&&&:-)

Roxii- ja bardzo często myślę o Tobie i trzymam kciuki,żeby sie powiodło tak na 100%!!!!!!
U mnie hmmm dzidzie zdrowe- mam nadzieję, że tak zostanie, jedynie ja się męczę i juz mój ortopeda zwątpił i stwierdził,że bóle które mam są spowodowane ciążą, a teraz jeszcze ten upał....no, ale najważniejsze dzidzie!!!!!hehe Oława nie jest aż tak daleko ode mnie:-)

Moja kochana ,daj Boże, przyszła mamuśka była na zupce,znowu pomoczyłyśmy oczy i uknułyśmy plan,że w czwartek zrobi prywatnie betę.U nas kosztuje 32 zł a spokój bezcenny;-).Na deser oprócz sałatki owocowej dostała listę czego jej nie wolno(grzebałam po necie pół dnia) i jeszcze mnie nie zabiła:-D.

Acha ja też Wam sprzedam dowcip,który opowiedział mi kumpel w wieczór poprzedzający mój poród:
Rzeźnikowi urodził się syn.Baby lecą do masarni i krzyczą:
-Rzeźniku,Rzeźniku macie syna!
-Tak?To cudownie!A ile waży?
-Nie wiemy.
No to rzeźnik poleciał po dzieciaka,przyniósł,schował się na zapleczu stuka,puka,stuka,puka.Po chwili wychodzi i mówi:
-Bez kości 2 kilo!
Mam nadzieję ,że nikogo nie uraziłam,teraz nie trudno zrozumieć ,dlaczego dostałam bóli przed terminem:-)

Sylha cieszę sie, że dzieciaczki zdrowe, to najważniejsze:tak: Domyślam się, że Ci ciężko tym bardziej że Pl teraz upały, no ale trzeba swoje wycierpieć, ważne że są te dwa bąble w brzuchu:-D A skąd ty dokładnie jesteś? gdzies spod Opola tak? no to prawie jestesmy sąsiadkami :-p

Roxii powiem tak mieszkam 7km od zjazdu 241 z autostrady:-)

A musisz teraz jakieś badania robić?!?!?Muszę częściej zaglądać na ten wątek, bo że się odezwałaś to akurat zauważyłam na głównej stronie dlatego zajrzałam....

Sylha nie bardzo kojarzę gdzite jest ten zjazd, w Pl nie ma mnie juz pare ładnych lat, a poza tym nie jestem kierowcą więc jesli chodzi o drogi to nie bardzo sie oriętuję:-p ile km masz do Oławy tak mniej więcej???
Jesli chodzi o badania to jeszcze nic nie wiem, w ogóle nic nie wiem, jak to wszystko bedzie wyglądało:baffled: Kazali mi zadzwonić po trzeciej @ i tyle. Jakies badania napewno będą robić, ale myslę że tylko takie podstawowe z krwi. Problem w tym, żenawet nie wiem czy mojego mrozaczka będą mi podawali na cyklu naturalnym czy stymulowanym. Jak na naturalnym to być może już w lipcu, a jak na stymulowanym to pewnie dopiero w sierpniu. Także narazie nic nie wiem, jestem zielona, wszystkiego się dowiem pewnie na wizycie w lipcu....
Fajnie ze tu wpadłaś i dzięki za pamięć o mnie:-)

reklama
Roxii- hehe, ja też jak nie jestem driver to i w Opolu się mogę zgubić:-D:-D:-D:-D Oława hmm jakieś 70-80km ode mnie. Znam jedną rodzinę stamtąd- fajni ludzie zamawiali u mnie w pracy drzwi i potem przyprowadzili znajomych też z Oławy, też z Oławy, ale tych już nie kojarzę....
No to mam nadzieję,że ten czas wyczekiwania CI teraz jak najszybciej przeleci (czego i sobie w te upały życzę) i będziesz się cieszyć porządnymi krechami i ładną betą, która będzie mocno rosła&&&&&&

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry