reklama

Kto po in vitro?

Uważajcie kochane na puchnięcie,bo to jest normalne i niegroźne dopóki nie idzie w parze w wysokim ciśnieniem-gestoza.Także dużo odpoczywajcie z wysoko uniesionymi nóżkami,dużo pijcie i unikajcie soli.

reklama
Kinga, memories super że juz jesteście po transferkach:-) Teraz mocno zaciszkam za Was kciuki zeby Wasze bąbelki zaostały z Wami &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Kinga ja tez jestem z pod Wro;-) Czemu nie leczysz się we Wro tylko do Łodzi jeździsz?? We Wro jest przecież Invimed i Polmed. Dlaczego wybrałaś Łódź???
Igełka kurcze, mam nadzieję ze z Twoja kolezanką bedzie wszysko OK, biedna ale pewnie stresy teraz przechodzi...:sorry:Trzymam za nią mocno kciuki &&&&&&&&&&&chodzi
Marcikuk myślę ze nie masz się czym martwić jeśli te plamienia występują w okresie kiedy powinnas mieć @, czasem po prostu tak się zdarza:tak: Ale ja bym chyba na Twoim miescu tak dla pewności skonsultowała sie z lekarzem, czy nic dzidzi nie grozi;-)
anula witaj! :-) Na jakim obecnie jestes etapie??? Juz rozpoczęłaś stymulację??? Trzymam kciuki i życze powodzenia:tak:

Witaj Roxii:)
Stymulacje mam rozpoczac 18 sierpnia w gdynskiej klinice. Od ponad 2 miesiecy jestem do niej przygotowywana, bo sie okazalo, ze brak hormonow po usunieciu przysadki mial negatywny wplyw na moje endometrium. Obecnie biore estrofen na endometrium, dufaston na wywolywanie miesiaczki, dhea na polepszenie strasznie niskiego AMH a na poczatku sierpnia zaczynam zastrzyki z hormonem wzrostu, ktore bede brala tylko przez 10 dni- tez na ''obudzenie'' pecherzykow
w uk wogole nie zwracali uwagi na to wszystko po 28 dniach stymulacji moje endometrium wkoncu wzrastalo z 1.5/ 2 do 8 , ale jak mi powiedzial lekarz w polsce z tak cienkim endo to wogole nie powinni mi rozpoczynac stymulacji bo to strata czasu i kasy na leki tylko. ogolnie bardzo sie zawiodlam na lekarzach tutaj (uk) i na szczescie trafilam na swietnego specjaliste w pl

dziewczyny,ja jestem pozytywnie nastawiona i pewna, ze wszystkim
nam starajacym sie uda ( czasami troche pozniej niz innym) wziasc w ramiona nasze upragnione skarby :)

madzialenak, nawet nie zauwazylam, ze w Gdyni mieszkasz:) ja lecze sie w Gamecie bo szukalam ginekologa endokrynologa ze wzgledu na moj obecny stan a z tego co pamietam w Invimedzie nie ma lekarza z ta specjalizacja- szkoda, bo wiem ze oferowali program '' do skutku'', chociaz nawet nie wiem czy bym sie do niego zakwalifikowala;)A Ty, w ktorej sie leczysz?pzdr

Ostatnia edycja:
Palu witaj kochana!!! no to gratulacje, praka, ale superrr lepiej byc nie mogło:-D Imona juz masz jakies wybrane???? Ja jeszcze nie wiem kiedy crio, jutro w koncu mamy pierwszą (po tym wszystkim) wizytę w klinice, wiec mam nadzieję że czegoś się dowiem:tak:
Anula ja tez nie mam zaufania do tujeszych lekarzy, podchodzą do wszystkiego tak obojętnie i sa mało rzetelni. Lecze się tutaj bo tak mi wygodniej no i wiadomo tu jest to darmowe. Ale swego czasu tez rozważałam leczenie w pl. Cieszę się ze trafiłaś na dobrego lekarza, który wie jak Ci pomóc, to już połowa sukcesu:tak: Wierzę, ze będzie wszystko dobrze i juz niedłgo zostaniesz mamusią, czego bardzo mocno Ci życzę. Do sierpnia niedaleko, szybko zleci ;-)

Palu witaj kochana!!! no to gratulacje, praka, ale superrr lepiej byc nie mogło:-D Imona juz masz jakies wybrane???? Ja jeszcze nie wiem kiedy crio, jutro w koncu mamy pierwszą (po tym wszystkim) wizytę w klinice, wiec mam nadzieję że czegoś się dowiem:tak:
Anula ja tez nie mam zaufania do tujeszych lekarzy, podchodzą do wszystkiego tak obojętnie i sa mało rzetelni. Lecze się tutaj bo tak mi wygodniej no i wiadomo tu jest to darmowe. Ale swego czasu tez rozważałam leczenie w pl. Cieszę się ze trafiłaś na dobrego lekarza, który wie jak Ci pomóc, to już połowa sukcesu:tak: Wierzę, ze będzie wszystko dobrze i juz niedłgo zostaniesz mamusią, czego bardzo mocno Ci życzę. Do sierpnia niedaleko, szybko zleci ;-)
Roxii mow ze chcesz jak najszybciej ja tak powiedzizlam teraz bo tak to bym zekala niewiadomo ile bardzo duzo ludzi bylo a mnie wcisneli i sami niespodziewalismy ze tak szybko pojdzie.

reklama
anula2501 ja leczę się w INVIMEDZIE, jestem w programie "In vitro z sukcesem", jest to umowa na 2 lata i w ciągu tego czasu zapładniają, aż się uda. Powiem Ci, że ciężko jest się dostać do tego programu bo mają dużo kryteriów na podstawie, których przyjmują. Ja jestem zadowolona z Invimedu . Dostałam się również do programu "IN VITRO Z SUKCESEM" w Invicta, ale zrezygnowałam bo dużo, dużo drożej i obsługa przynajmniej w Gdańsku pozostawia wiele do życzenia, szkoda mówić. W Gamecie też byłam kiedyś na wizycie u dr Śliwińskiego, proponowali mi IN VITRO, ale nie zdecydowałam się, ponieważ nie mają żadnego programu. Gametę założyli lekarze, którzy pracowali w INVICTA i postanowili z niej odejść, mają dobrą opinię, napewno trafiłaś pod dobrą opiekę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry