Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzymam za nią mocno kciuki &&&&&&&&&&&chodzi
Ale ja bym chyba na Twoim miescu tak dla pewności skonsultowała sie z lekarzem, czy nic dzidzi nie grozi;-)
Imona juz masz jakies wybrane???? Ja jeszcze nie wiem kiedy crio, jutro w koncu mamy pierwszą (po tym wszystkim) wizytę w klinice, wiec mam nadzieję że czegoś się dowiem
Wierzę, ze będzie wszystko dobrze i juz niedłgo zostaniesz mamusią, czego bardzo mocno Ci życzę. Do sierpnia niedaleko, szybko zleci ;-)Roxii mow ze chcesz jak najszybciej ja tak powiedzizlam teraz bo tak to bym zekala niewiadomo ile bardzo duzo ludzi bylo a mnie wcisneli i sami niespodziewalismy ze tak szybko pojdzie.Palu witaj kochana!!! no to gratulacje, praka, ale superrr lepiej byc nie mogłoImona juz masz jakies wybrane???? Ja jeszcze nie wiem kiedy crio, jutro w koncu mamy pierwszą (po tym wszystkim) wizytę w klinice, wiec mam nadzieję że czegoś się dowiem
Anula ja tez nie mam zaufania do tujeszych lekarzy, podchodzą do wszystkiego tak obojętnie i sa mało rzetelni. Lecze się tutaj bo tak mi wygodniej no i wiadomo tu jest to darmowe. Ale swego czasu tez rozważałam leczenie w pl. Cieszę się ze trafiłaś na dobrego lekarza, który wie jak Ci pomóc, to już połowa sukcesuWierzę, ze będzie wszystko dobrze i juz niedłgo zostaniesz mamusią, czego bardzo mocno Ci życzę. Do sierpnia niedaleko, szybko zleci ;-)