Sendi9690
Zaciekawiona BB
Już pisałam wcześniej ból piersi bo bokach, drażliwość brodawek, klucie,skurcze jajników na przemiennie, ciągle zmęczenie i sennośćRozumiem![]()
Dopytaj dopytaj.
A nie wiem czy pytałam - miałaś jakieś objawy?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Już pisałam wcześniej ból piersi bo bokach, drażliwość brodawek, klucie,skurcze jajników na przemiennie, ciągle zmęczenie i sennośćRozumiem![]()
Dopytaj dopytaj.
A nie wiem czy pytałam - miałaś jakieś objawy?
Ja się lecze w prywatnej klinice i to wszystko trochę inaczej wygląda tutaj każda porażkę analizuje się osobno , nie ma czegoś takiego ze widocznie tak miało być czy coś , ja mam wszystko co tylko chce tak naprawdę i zawsze jest wszystko po kilka razy konsultowAneTo strasznie duzo tych ingerencji jak na "tylko" dwa nieudanem
Ale co lekarz to opinia. Moj najchetniej gdzies po trzech nieudanych by cokolwiek badal. Ale udalo sie histero wymusic![]()
Już pisałam wcześniej ból piersi bo bokach, drażliwość brodawek, klucie,skurcze jajników na przemiennie, ciągle zmęczenie i senność
Ja się lecze w prywatnej klinice i to wszystko trochę inaczej wygląda tutaj każda porażkę analizuje się osobno , nie ma czegoś takiego ze widocznie tak miało być czy coś , ja mam wszystko co tylko chce tak naprawdę i zawsze jest wszystko po kilka razy konsultowAne![]()
Serio 2000Ja już sama nie wiem gdzie uderzyćta mówi ze biopsja pokarze koszt 2000tys zł przeliczając na złotówki
Chyba źle to ujelam , faktycznie wszystkie są prywatneSorki, jestem taka przydżumiona dzisiaj, że mi się wszystko miesza. No to mam skurcze jajników !to już coś. Chociaż myślę, że lewy to mnie napieprza od niepękniętego pęcherzyka, ale prawy daje nadzieję ;D
A są państwowe kliniki invitro? W sensie, że chyba wszystkie płacimy za wszystko jak lecii teoretycznie też powinnyśmy mieć co chcemy. Ale kliniki mają swoje prawa... Rozumiem, że Ty po prostu się leczysz w jakiejś bardziej kameralnej?
ale ty wiesz że u ciebie to kwestia czasu, uszy do góry i kolejna próba. Trzeba próbować, będzie dobrze.
Ja się lecze w prywatnej klinice i to wszystko trochę inaczej wygląda tutaj każda porażkę analizuje się osobno , nie ma czegoś takiego ze widocznie tak miało być czy coś , ja mam wszystko co tylko chce tak naprawdę i zawsze jest wszystko po kilka razy konsultowAne![]()
Rozumiem. No to pozazdrościć tylko, że tak podchodzą do sprawyChyba źle to ujelam , faktycznie wszystkie są prywatne
Chodziło mi o to że to jest bardzo mała klinika , jedna jedyna w Pl, została mi polecona jako jedna z najlepszych w Katowicach![]()
W porządku rozumiem to teraz trzymam kciuki za ciebie mocno i za całą resztę i żeby mój okruszek lub okruszki były bardzo silne i wytrwale w tej walce o nasze szczęścieSorki, jestem taka przydżumiona dzisiaj, że mi się wszystko miesza. No to mam skurcze jajników !to już coś. Chociaż myślę, że lewy to mnie napieprza od niepękniętego pęcherzyka, ale prawy daje nadzieję ;D
A są państwowe kliniki invitro? W sensie, że chyba wszystkie płacimy za wszystko jak lecii teoretycznie też powinnyśmy mieć co chcemy. Ale kliniki mają swoje prawa... Rozumiem, że Ty po prostu się leczysz w jakiejś bardziej kameralnej?