adansonia
Fanka BB :)
Ja za każdym razem ok miałam robione było inne. Zawsze w 2 dniu cyklu. Pierwszy raz 0.6 drugi raz 1.32 trzeci 1.11Takie AMH miałam przy pierwszym podejściu, właśnie tym kompletnie nieudanym. Po dwóch próbach spadło do 0.29
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja za każdym razem ok miałam robione było inne. Zawsze w 2 dniu cyklu. Pierwszy raz 0.6 drugi raz 1.32 trzeci 1.11Takie AMH miałam przy pierwszym podejściu, właśnie tym kompletnie nieudanym. Po dwóch próbach spadło do 0.29
Czyli można już zacząć się cieszyć i czekać na wizytę serduszkowaDziewczyny beta rośnie dzisiejszy wynik 606.2 11 dpt![]()
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Pieknie!! [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]Dziewczyny beta rośnie dzisiejszy wynik 606.2 11 dpt![]()
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Jaki piękny estradiol u mnie zawsze po 315Zaczęłam wizyty od 6 dc (5 dzień stymulacji), potem była wizyta w 8 dc i dziś 10 dc. Jutro wieczorem ovitrele i poniedziałek punkcja. Estradiol z dziś 2077. Czas pokaże co dalej będzie. Powodzenia [emoji5][emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Śliczny maluszekMój Bejbik to prawdopodobnie chłopiec
Ma już 5,25cmi z 11+2 wskoczył w 12tc
Będzie energiczny bo wierzgał jak szalony
No i dziś usłyszeliśmy jak bije mu serduszko ❤
Normalnie aż się poryczałam
Zobacz załącznik 840223
Dziewczyny walczcie bo warto![]()
Iskiereczko, ja jeszcze dłuuugo przedOk. Na czczo 73, po 1h 96, po 2h 94
A ty jeszcze przed czy już miałaś?
Ja miałam 4 monity, wszystko zależy jak jajka będę rosłyTo ja chyba jestem krok za Toba. Tzn. tak podejrzewam,bo moja pani dr za duzo nie mowi. Dzis miałam pierwszy monitoring i tylko uslyszalam tyle,ze wszystko bardzo ładnie. Ale zadnych szczegolow nie uslyszalam. Kolejne usg w poniedziałek. Czy po nim moge sie juz spodziewać punkcji czy wiecej tych podgladow jest?
Malena, jak na 5 pęcherzyków to masz bardzo ładny estradiol, zapowiadaja się albo super komórki albo większa ich ilość, nie wszystkie można zobaczyć na usg, czasem jakiś się chowa z tyłu. Bądź dobrej myśliZaczęłam wizyty od 6 dc (5 dzień stymulacji), potem była wizyta w 8 dc i dziś 10 dc. Jutro wieczorem ovitrele i poniedziałek punkcja. Estradiol z dziś 2077. Czas pokaże co dalej będzie. Powodzenia [emoji5][emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom