madzialenak
mama na pełen etat
lawendowy sen pracuję do 15.30 i z chęcią się spotkam, tylko w środę nie mogę bo chrześniaczkę zabieram do loopys world. Może być np. piątek?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Trzymaj kochana lawendowy śnie i kciukaski i moja łapeczkę. Razem jakoś lżej...:-) DziękujęTrzcinka no to jutro trzymamy kciuki za Ciebie i zarodki. Oby utrzymały się 9 miesięcy!!!
A mnie korci żeby jutro zrobić test sikany ... ktoś tu pisał kiedyś że 6 dpt już miał II kreseczki ... ale boje się rozczarowania
Alegra101- ja robilam w 6 dobie ale z wlas ej glupoty chyba. Mreska wyszla po jakis 20 minitach i nie byla zbyt widoczna. Wyszla bo oba zarodki zostaly ze mna wiec betka ladnie rosla. Ogolnie jednak radze poczekac jeszcze kilka dni. Ja sobie wmawialam ze jak nie wyjdzie tzn ze za wczesnie ale myslalam cos innego gdy lreski nie bylo. Dobrze ze test wyciagnelam ze smieci po jakis 20 minutach. Poczekaj moze do 10dnia. Zycze powodzenia &&&&&&&&&&&&&&&
Dziewczyny z tym busem to nie wiem czy to prawda, dziewczyna, którą poznałam w Invimedzie opowiedziała mi tą historię :-)
Miałam mieć punkcję za 1,5 tygodnia a tu niespodzianka. Po dzisiejszych badaniach doktorek podjął decyzję by pobrać komóreczki już w ta środę. :-) Szokkkkkk)) i cieszę się i mam strach, że znów się nie uda. Kochane
Trzymajcie mnie za łapkę...