reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Lawendowy śnie leczę się w niemieckiej klinice. Mój doktorek ma trzy kliniki: w Holandii i dwie w Niemczech. Czuje się tam brana na poważnie. Nikt wcześniej nie znalazł u mnie problemów, a on słucha i działa. Tarczyca, brakujący enzym, i teraz PCO syndrom. Jestem po drugim In Vitro i teraz podchodzę do trzeciego. Co dalej??? Jak się potoczy nasza przyszłość ??? Życie pokarze.:-)

tule was kobietki

reklama
Dzień dobry dziewczynki :-) to ważne żeby się dobrze czuć w klinice i mieć zaufanie do lekarzy bo jakby nie było to przy tylu wizytach to prawie jak nasz drugi dom ;-)
Benle trzymam mocno kciuki za Ciebie :-)

Cześć kobietki, umówiłam się na drugiego w Invikcie, nie miałam wyboru lekarza - wizytę mam u dr J. Szcz. , czy później można mieć wizyty u innego lekarza?

Nie dało się do profesora wbić? Ja z tym lekarzem nie miałam kontaktu. Ewentualnie był dr Z. Musisz pokombinować, żeby do prof się dostać.

Z tym przewożeniem zarodeczków to zagadkowa sprawa. Ale pamietam, że w mojej umowie podpisywanej do in vitro była mowa, że jest mozliwość odebrania swoich zamrożonych zarodków. Warunek jest taki, że nalezy mnieć specjalny pojemnik na ciekły azot przeznaczony do ich przechowywania i transportowania. Zarodki może tez odebrać w naszym imieniu inna klinika lub lekarz specjalista.

cześć dziewczyny,

przepraszam za nieodzywanie się, ja wczoraj cały dzien na nogach w pracy wróciłam o 18 i padłam na twarz. U mnie nie wiadomo jeszcze czy bliżniaki, są dwa bąble ale jeden bardzo mały i chyba nic z niego nie wyrośnie :(. No ale jeden jest i trzyma się zdrowo:). Tez mam wizytę na 31 :) więc fajnie. Gratulacje elala :)

Retiolandia, ty nie twierdź że nie będzie nic z drugiego malucha. Na moim pierwszym usg też było widać tylko jeden pęcherzyk, ale lekarka kazała nastawiac się na więcej fasolek, gdyż beta była wysoka. Na kolejnym usg za tydzień były juz dwa maluszki :-) Prawie nigdy nie jest tak, że zarodeczki są jednej wielkości.

reklama
retiolandia - super wiesci ! Na pewno oaba okarza sie silnymi brzdacami i nie dlugo bedziemy sie wymieniac doswiadczeniami ciezarowek z blizniakami. Ja sie nie moge doczekac nastepneh srody - kiedy zobacze serduszka. Trzymaj ie cieplutko.
Jak tam objawy ciazowe u ciebie - bo mnie co raz mocniej mdli a do tego spac jakos nie moge no i cycki rosna i pobolewaja troszeczke.

Dziewczynki stymulujace - powodzenia zycze pieknych i dorodntch jajeczek.

Do góry