Biedroneczka83
Fanka BB :)
@Biedroneczka83 to Twoja zadowolona kupa kiedyś [emoji85] [emoji87] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] Zobacz załącznik 882001
Sylwia dziękuje Ci za takie piekne życzenia dla mojej kupy.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
@Biedroneczka83 to Twoja zadowolona kupa kiedyś [emoji85] [emoji87] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] Zobacz załącznik 882001
Ja miałam na razie pierwsza cała procedurę i dwa zarodki i nie udało się. Jedna blastocyste 5dniowa mamy zamrozona i w niej nadzieja. Potem mamy opłacone jeszcze dwie pełne procedury.. A u was problem jest ze strony partnera ?
To jest pakiet 2+1 i jesli uda sie zajsc w ciaze w pierwsze procedurze to czesc kasy Ci zwracajaPrzepraszam kochana ze pytam ale po co opłacać dwie kolejne procedury skoro z tego mrożaczka może być potomek piękny?
To jest pakiet 2+1 i jesli uda sie zajsc w ciaze w pierwsze procedurze to czesc kasy Ci zwracaja
Gosia mam dzisiaj podobnie..Ja pierdzie.... jaki ja mam dzisiaj zapał do pracysiedzę przy biurku prawie nie zasnę jeszcze dwie godziny a mnie się już nie chce
nawet kawa na mnie nie działa
![]()
Ja za jedna procedure w innej klinice placilam prawie 10 tys a za pakiet w ciechocinku 13.900 z ktorego wykorzystalam 2 procedury i jeszcze do 12t mi ciaze prowadziliAaaa rozumiem - czyli jakieś kliniki maja promocje jak w Biedronce. [emoji6]![]()
nie wiedziałam ze promo się dobrego biznesu też zakradają. U nas cZegoś takiego nie ma.
To z cwiczeniami tak jak u mnie [emoji16][emoji87].
Mutacja MTHFR powoduje zaburzenia metabolizmu kwasu foliowego, moze powidowac podwyzszenie poziomu homocysteiny a w efekcie nadkrzepliwosc krwi co moze objawiac sie choroba zatorowo-zakrzepowa no i oczywiscie nadkrzepliwosc nie jest dobra dla ciazy. W heterozygocie jest to lzejsza forma bo tylko polokwa genu jest uszkodzona. U mnie tak jest i pomimo, ze mam ta mutacje moja homocysteina jest na dobrym poziomie wiec nieuszkodzona polowka genu dobrze nadrabia. Podobno ta mutacje moze miec 50% spoleczenstwa wiec nie ma sie czym specjalnie przejmowac szczegolnie jak jet heparyna. Jedynie co to warto zrobic przy tym to badanie homocysteiny bo jak jest za wysoka to moze znaczyc ze sie nie przyswaja sie kwasu filiowego a nieprzyswojony kwas fol moze byc toksyczny dla ciazy.
Ja do urlopu jeszcze dwa tygodnieGosia mam dzisiaj podobnie..
Chociaż ja dziś ostatni dzień przed urlopem, sprawy bieżące pozałatwiałam większość w dniu wczorajszym aby mieć dziś mało roboty...
I tak sobie siedzę i odliczam czas do godz 16:00![]()