reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Nie mam objawów. Zrobiłam wymaz i wyszlo wzrost skąpy +. Nigdy nie miałam. Pierwszy raz coś takiego wyskoczyło. Myślisz że jest szansa przeleczyc do następnego cyklu ?
Ja miałam ostatni raz zrobiony transfer przy pojedynczych candida w wymazie z pochwy. Doktor powiedziała, że jak nie mam objawow i candida nie ma w kanale szyjki to spoko. Jeśli by się powtarzały takie wyniki radziła zapodać kilka razy pimafucin.

reklama
Dzieki lasencje za dobre slowo :) jak zawsze pelna mobilizacja do podnoszenia z dolka :) z tym piciembto troche nietrafiony pomysl haha bo se glupia ja lyknela wlasnie i wtedy sie zebralo na gorzkie zale:p
Dzisiaj bede probowac sposod od @Agniecha1508 - czyli sie dojade jakimis zdrowszymi metodami :)

Milego dniaaaaa!!

@Barburka sliczne dzidzi! Dziewczyny wy sie tu nie krepujcie wrzucac takich ladnych zdjec bo to dla nas dobra motywacja jest. Mnie wkurza i doluje tylko jak komus to za latwo przychodzi i nie umie tego docenic.

Ja miałam ostatni raz zrobiony transfer przy pojedynczych candida w wymazie z pochwy. Doktor powiedziała, że jak nie mam objawow i candida nie ma w kanale szyjki to spoko. Jeśli by się powtarzały takie wyniki radziła zapodać kilka razy pimafucin.
Właśnie chciałam coś takiego usłyszeć [emoji4] dzięki [emoji9]

Podziwiam... że mnie to jednak ch**** Pani domu jak Was czytam:p
Ze mnie też mega ch***** pani domu. Całe życie na patencie, a patenty żywcem wyjęte z pomysłów serwowanych na fp, ale jak coś jest głupie i działa, to przestaje być głupie. Moja kreatywność w osiąganiu celu jak najniższym wysiłkiem i po najmniejszej linii oporu sięga zenitu. Co z tego, że naprodukuję się w kuchni, jak gary myje potem mąż [emoji23] Nie lubię czarnej roboty i np zmywam kurze rozwtorem płynu do płukania tkanin, bo jest antystatyczny i 2 dni dłużej mogę leżeć dupskiem do góry, a między sesjami odkurzania psią sierść i kurz zbieram specjalnym suchym mopem (nie mamy dywanów, same podłogi), bo to odkurzanie co któryś dzień, a nie codziennie [emoji23][emoji23][emoji23]

Kurcia w naszym przypadku to tylko za ciosem... Niech się biorą nieroby do roboty.

Kurde do dzisiaj się jakoś trzymałam, a tera mnie rozebrało. By to szlag jasny trafił. W pizdu z takim życiem [emoji20]

Poszłam tam, żeby mi ciążę pomogli utrzymać a tu na samym początku się poebałooooo.... wyć mi sie chce, qrwa nooooo!!!!!!

Dzoasia, mam nadzieje kochana, ze sie lepiej dzis czujesz. Czasem to lepiej z siebie wyrzucic to wszytsko i sie emocjonalnie oczyscic, ja tez mam momenty, ze bym tym pier...nela i zapomniala o tym calym in vitro, a kase wydala na inne przyjemnosci, a ja w porownaniu z Toba nic nie przeszlam. Jak to moja kolezanka w przenosni mowi wkladamy szpile glowa do gory i do przodu. Przynajmniej masz wyprobowane inne leki przy poprzedniej stymulacji, kiedy bylo dobrze wiec jest chociaz jakis punkt zaczepienia i niech sie biora do roboty przy kolejnej stymilacji bo jak nie to mieciu przyleci z uka i im tam pikiete pod tym ciechocinkiem zrobimy a co![emoji38]

reklama
Do góry