lawendowy_sen
Fanka BB :)
Asiex, witaj na szczęśliwym forum. Dobrze trafiłaś, bo dobre fluidy krążą w powietrzu.
Niestety nie pomogę Ci odnośnie kliniki i lekarza, bo Poznań jest mi daleki i niestety nic nie obiło mi się o uszy.
Słuchaj zaleceń lekarza. Jeśli dal Wam nadzieję, to znaczy, że wie co robi i tego się trzymajcie.
Trzymam kciuki za wizytę w przyszłym tygodniu. Daj znać, jak już będziesz po.
Ściskam i wierze, że się Wam uda.
Niestety nie pomogę Ci odnośnie kliniki i lekarza, bo Poznań jest mi daleki i niestety nic nie obiło mi się o uszy.
Słuchaj zaleceń lekarza. Jeśli dal Wam nadzieję, to znaczy, że wie co robi i tego się trzymajcie.
Trzymam kciuki za wizytę w przyszłym tygodniu. Daj znać, jak już będziesz po.
Ściskam i wierze, że się Wam uda.
Jesli chodzi o protokół to lekarz indywidualnie go dobiera dla kazdej pacjentki i zarówno przy krótkim jak i przy długim szanse są w zasadzie takie same. A po transferze wiekszość dziewczyn idzie na zwolnienie, ale to nie jest konieczność, zależy jeszcze jaką się ma pracę. W zasadzie lekarze nie zalecają "leżeć plackiem" i można normalnie funkcjonować jeśli ktoś chce. Jednak tak jak wspomniałam większosć woli ten czas spędzic w domu i mieć pewność że robiło się wszystko aby się udało, ale decyzja o tym należy oczywiście do Ciebie. Jeśli masz jeszcze jakieś pytania, to wal śmiało zawsze znajdzie się ktoś kto pomoże i chetnie odpowie. Powodzenia!!:-)