reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Never give up razem zawsze raźniej. Miałam 3-dniowca, betę zamierzam robić 11 dpt czyli 05.10.w piątek. Piątki ostatnio szczęśliwe na forum.
To mój 4 transfer, do tego ostatnie 2 razy miałam hulające bety tylko potem okazywała się dupa, więc też podchodzę z dystansem, a jednocześnie mam dziwne poczucie, że tym razem będzie ok. W końcu dość już tego pecha :)
Około Niunia ja to do 5.10 nie wytrzymam [emoji14]
Hahah ale zobaczymy jak to będzie. Ja miałam tylko raz bete pozytywna - każdy pozostały transfer to porażka :/
Głęboko wierzę że teraz Twój kropek wgryzl się na całe min 9 miesięcy:* :) [emoji173][emoji256]

A, nie będę czekać, jak będzie dupa to przynajmniej napiję się wina i poszaleję z siostrzenicą ;)
Mam standard, to co zawsze: Lutinus 3x1 i Luteina 3x2. Do tego kw foliowy, vit D i metformina 3x 500 mg. Nigdy na progesteron tak nie reagowałam, a teraz nie wychodziłabym z wyra...

Mi dali Lutinus 2x1, Luteinę 2x1 i jeszcze progesteron w zastrzyku Prolutex,do tego Estrofen 3x1 z tym,ze 2 razy doustnie a raz dopochwowo i jeszcze Fraxiparine na rozrzedzenie krwi.Poza tym biorę Prenatal Uno i jeszcze kończę antybiotyk który dostałam po punkcji.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry