reklama

Kto po in vitro?

Witam Was kochane!!! W końcu chyba na prawdę uwierzyłam, że jestem w ciąży. JA JESTEM W CIĄŻY. Byłam na moim pierwszym USG i co się okazało? Są DWA dzieciaczki. DWA śliczne dzieciaczki :-D. Jestem przeszczęśliwa:-D. Życzę Wam kochane żebyście jak najszybiej doświadczyły tego uczucia, bo nie da się go opisać. Chce mi się krzyczyć, śmiać i ryczeć ze szczęścia:szok:.

lusia boooooooooosko i to dwa no to pieknie, czyli koniecznie kup sobie taczke-przyda ci sie :-D, super ciesze sie napewno chodzisz jak oczadziala, ja nadal jestem w szoku i, pozdrawiam cale trio i wszystkiego naj

reklama
Lusia - bardzo, bardzo gratuluje!!! Super - po tylu próbach będziesz mamą 2 słodkich bobasów!! Zaje...cie ;)))) HURAAA!!!!
Hope- a może u Ciebie też są dwa dzieciaczki :)))
Missdior- oj nie zazdroszczę tego szpitala i hiperstymulacji, ale Ty dasz radę!! Trzymaj się dzielnie!!
Matylda - jutro wielki dzień, przejmuję na siebie Twój stresior a Ty na luzie poczłap jutro na betę i przynieś nam dobre wiadomości :)) Szkoda, ze ta beta u Ciebie nie wypadła na dziś - byłby prezent na dzień dziecka ;) Ale spoko, do jutra też wytrzymamy ;))

Hope- a może u Ciebie też są dwa dzieciaczki :)))

nie wiem na usg bylo jedno ale wszystko jest mozliwe, ale by byly jaja:szok:, jutro zobaczymy, jestem cala zdenerwowana bo kazde badanie to radosc ale tez niepewnosc czy wszystko gra, poki co jest mi od 3 dni niedobrze i to chyba dobrze:-), ja to wole cos czuc, ale ten stan utrzymuje sie caly dzien i jedzenie w siebie wmuszam ale jest ok, nie narzekam, szykuj sie tez cie dopadnie :-) i cala reszte klubowiczek KSI tez!!!!!!!!!!

dokladnie-13 dzien nie liczac dnia transferu

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
matylda, nie wiem ktora wersja usg bo nie orientuje sie jakie sa, nie jest to 3D ;P, bete powtarzalam 3 dni po pierwszej i sikanca sobie zrobilam rano przed beta bo wariowalam i dobrze bo po pierwsze krecha byla o wiele silniejsza a po drugie wyniki dostalam na trzeci dzien :(, a teraz czekalam prawie 2 tygodnie na kolejna wizyte wiec nie majac jako takich dolegliwosci machnelam sobie jeszcze 2 sikacze zeby sie uspokoic ze wszystko jest ok-to mnie uspokoilo a te krechy byly jeszcze mocniejsze wiec odetchnelam na pare dni, wole nasikac i miec spokoj nawet jezeli wydaje sie to bez sensu ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry