Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hope - wszystkie chętnie poczułybyśmy te mdłości. Więc kochane (Hope, Lusia i pozostałe ciężarne), proszę nas zarażać bez ograniczeń- przesyłać wirusy, dmuchać i czarować)
hope
rozumiem te twoje sikańce, a odnośnie usg to chodziło mi o to czy dowcipny czy to normalne.....byle do jutra
, cale szczescie ze internet dziala, uuufffffffffsorry, ze sie wtrace, ale aspiryna jest czasem zalecana na dzien transferui kilka po zeby krew szybciej krazyla iendometrium bylo bardziej podatne na implantacje. lolitka mi kazala brac. :-)Dziewczyny, a co wy na aspiryne po tranferze? ktoras bierze?
Witam Was kochane!!! W końcu chyba na prawdę uwierzyłam, że jestem w ciąży. JA JESTEM W CIĄŻY. Byłam na moim pierwszym USG i co się okazało? Są DWA dzieciaczki. DWA śliczne dzieciaczki. Jestem przeszczęśliwa
. Życzę Wam kochane żebyście jak najszybiej doświadczyły tego uczucia, bo nie da się go opisać. Chce mi się krzyczyć, śmiać i ryczeć ze szczęścia
.
Hope71-odezwe sie napewno...mimo,że ledwo chodze to nie moge sie już doczekac;-)
Dodora-ja pie duuużo wody (już wyglądam na 4 miesiąc ;-) ), ale niestety nic mi nie pomaga...musze dać jakos radę !!!
.