reklama

Kto po in vitro?

reklama
hej matylda juz wrocilas! swietnie, beta jest ok nie swiruj najwazniejsze zeby ladnie rosla i tyle, nie stresuj sie!!! bet jest tyle ile baborow raz taka raz inna ale najwazniejsze ze jest wysoka i cwaniaczek w tobie rosnie, wiem jak to ciezko uwierzyc, sproboj sie zwyczajnie ucieszyc bo poki co jest wszystko w porzadku wiec ogranicz swirowanie, latwo powiedziec sama z tym walcze, my z KSI mamy te przypadlosc ze ciezko nam uwierzyc i zyjemy od wizyty do wizyty, ja nadal wariuje i mam tylko nadzieje ze to sie skonczy po pierwszym trymestrze, byle do przodu kochana, zbieraj sily dla twojego cwaniaczka!!!!!!! glowa do gory:-) gratuluje!!!!!!!!
tak przy okazji to ja jeszcze nie bylam u gina i czekam na telefon kiedy mam przyjsc i sie denerwuje bo nie wiem czy mnie wogole dzisiaj przyjma a jutro swieto, chyba oszaleje!!!

Matylda, wybij soie te głupoty z głowy!!!!!!! Wszystko jest w porządku. Wynik masz naprawdę dobry, więc się nie stresuj, bo szkodzisz maluszkom. Spokojnie czekaj do piątku.

matylda, wierz mi nie ma odpowiedniej bety, zawsze nam sie wydaje ze jest za wysoka lub za niska, nie ma takiej optymalnej, ja sie moja beta tez martwilam bo tak to juz z nami jest, nic ci nie spada wez zarzuc sobie film-komedie i relaksuj sie bo te nerwy moga miec zly wplyw, wiem ze do ciebie nie dociera ale na razie zlotko jestes w ciazy i w to musisz wierzyc!!!!!!!!, kup sobie test kreskowy i zaobserwuj jutro rano albo pojutrze-jak wytrzymasz czy kreska jest mocniejsza-to tez taki domowy wskaznik wzrostu hcg, trzymam za ciebie kciuki i walcz i nie porownuj-kazda z nas jest inna, wagowo, wiekowo-ja mialam transfer blastocyst a to roznica i byly juz przy rozmrazaniu 5-dniowe, jest roznica czy nie???? no wiec sie teraz prosze mi tu usmiechnac bo jak nie to zaraz tam przyjde!!!!!!!!!

mam nadzieje ze cie zaraz ugryzie to sie obudzisz ty ciezarowo jedna, masz szczescie ze KSI tam nie ma bo by sie baby do ciebie dobraly, oj piora by polecialy!!!! jak sie nie uspokoisz to sie rozlacze i tyle bo powoli argumentow mi brakuje a postepu nie widac!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry