reklama

Kto po in vitro?

reklama
hejka melduje sie....
missdior
ladnie sie spisalas,tyle jajec,superowo.
matylda
ty przestan sie martwic masz calkiem ladna bete,207 i ona jeszcze narzeka.niejedna z nas chcialaby taka miec.

tu nie ma co dziekowac,po to tu jestesmy zeby jakos trzymac te inne na duchu.pozniej i nam tez bedzie to potrzebne.jak widzicie w mojej sygnaturce jeszcze wszystko przede mna.dopiero w piatek zaczynam menopur,jestem przerazona bo mam 60 ampulek po 6 na raz przez 9 dni jadna porcja w zapasie.12.06 na scan ile jajec bedzie no i dalej aby do przodu.

dziewczyny powiedzce mi jak skoncze ten menopur to co potem jeszcze jakies zastrzyki beda czy juz nie.wiem ze mam jeszcze ten jeden na pekniecie czy cos tam.ale co jeszcze bedzie?

o właśnie, złote słowa - niejedna chciałaby taką betkę, a Ty marudzisz. Ja też miałam podawane blastocysty 5-cio dniowe i wynik był bliźniaczy, więc zobacz jak łądnie ta Twoja betka wygląda.
Chanelini no to idziemy łeb w łeb, ja też 04.06 zaczynam stymulkę :tak: Po zastrzyku na pęknięcie pick up w ciągu 36 godzin, potem to chyba różnie w zależności od kliniki luteinka, duphaston, estrofem itp. Zastrzyków żadnych już raczej nie będzie.

Ostatnia edycja:
AgniesiaP
no to fajnie nie bede sama sie kuc.
a powiedzce mi jeszce ile trzeba tej igly wbic sobie zeby bylo dobrze.jejku ale mam stracha.w klinice mi to pokazywali ale tak na sucho i mam obawy ze sama nie zrobie tego zastrzyku.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry