• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Kto po in vitro?

reklama
O kurcze!! Matylda, Ty szczęściaro!! Jesteś w ciąży!! Udało się!! HURRRAAAA!!! Świętujemy!!! :-) Gratuluję!!!!! JUPI !!!!!!
Prezesowa ;) - od początku wiedziałam, że z Ciebie niezła "jajcara" !! :)) Wszystko na dobrej drodze!

Ale mamy dziś szczęśliwy dzień!
Matylda! wielkie gratulacje! Twoj betka jest świetna! I czym ty się jeszcze martwisz?!!
Dziewczyny ale macie świetne ilości jajek!!! Serdecznie gratuluję!!!!
Chciałabym tylko takie wiadomości czytać!!

hej wszystkim!!!po pierwsze...jestem już w domku ale wcale sie nie ciesze bo ból taki że koniec świata!!!!!!...moglam zostać w szpitalu ale wolałam w domu sie meczyc ;-) jeżeli chodzi o reszte to zdaje szybki raportas :-)...pobrali 18 dobrych komórek z czego połowa jest zaplodniona ivf,a druga icsi...armia była rewelacyjna ale lekarz nie chciał mimo wszystko ryzykować ze przy samym ivf sie nie zaplodnią.jutro do 9.00 rano mam zadzwonić ile przeżyło. hihihi...armia tak super ,że mu krew do jakiś badań medycznych pobrali:-)transferek w poniedzialek..no chyba że mało przeżyje to w sobote,ale mam nadzieje ze beda silne i poniedzialek.powiedzial tez ,że mamy duże szanse bo nasienie rewelka...

DZIEWCZYNY BARDZO MNIE CIESZĄ WASZE GRATULACJE!!!!!WIELKIE DZIĘKI!!!!

MISSIDOR

ja też bardzo cierpiałam po punkcji, najgorszy był następny dzień.....ale co się nie robi dla......trzymaj się ciepluchno

reklama
witam Panie :) dziś jakiś szczęsliwy dzień,
matylda GRATULUJE :) takiej betki , super !!!!!
missdior - 18 jaj :szok: to chyba jesteś w czołówce , oby pięknie się rozwijały , niezłe JAJA :)
- dla mnie ten dzień dzisiaj tez był dobry , miałam histeroskopię i wszystko O.K. :) .kurcze ciesze sie jak dziecko , po tylu niepowodzeniach kazdy najmniejszy sukces to jak zdobycie szczytu ....hmmm.... :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry