Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hej beta, tak jak lusia napisala-sikanie to dobry znak, u mnie bylo pocenie w nocy, cycki bolaly ale jak przed okresem i generalnie uczucie jak przed okresem, no i ciagnelo mnie w miejscu punkcji -lekki ucisk od czasu do czasu, ty nic z tych rzeczy mozesz nie miec-inne hormony itd., wiec trzymaj sie tego co dziala pozytywnie-sikasz znaczy juz ok!!!!!!!!! przesylam wiruski ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
no i droga prezesowo, bombastycznie!!!!!!!!!!!!!!!! teraz odpoczywaj sobie i nie szalej, tak przy okazji to skad bierzesz te boskie animowane buzki?
Hej Wszystkim
zdaje raportas: wiec tak..transfer troche sie wydłużył bo doktorek od zarodeczków był na bloku i operował ale wszystko git. widziałam swoje 2 blastocysty pod mikroskopem,ale fajowemówił,że sa idealne,przepiękne!!!wiec...dostałam 2 zarodeczki i zaraz mam zadzwonić ile bedzie bałwanków :-)
Dzien dobry wszystkim milym paniom...
Przygladam sie wam od pierwszej strony watku, sledze wasze losy i zmagania i zazdrosc mnie straszna ogarnela, a moze bardziej nadzieja, za jak dacie sie przylaczyc do waszej grupy to moze i mnie sie poszczesci.
Naleze do anonimowych staraczek, ktore w samotnosci cierpia niepowodzenia i wyplakuja sie jedynie w rekaw partnera, albo nawet i nie, nie tak do konca jakby sie chcialo.... bo w koncu chlop to inny gatunek.
Przycupne tu jak dacie i potem pochwale sie moze moimi upadkami....
Serdecznie sie klaniam.
NO!! I biada mi tu biadolić o jakiś urojeniach! Hej, hi, hello :-) Witam nowe członkinie naszego forum!
Do dziewczyn wysiadujących jajeczka - co to w ogóle za gadanie o urojeniach??? Jesteście w ciąży moje drogie i zabraniam inaczej myśleć!!! Macie żreć ogórki, śledziki itp... Cycki Was bolą (a nawet jeśli nie bolą to... i tak bolą!!), biegacie do WC i siusiacie i tego się trzymać - to są objawy ciążowe bo JESTEŚCIE W CIĄŻY !! I tak ma być i basta!!NO!! I biada mi tu biadolić o jakiś urojeniach!
![]()
Hej, hi, hello :-) Witam nowe członkinie naszego forum!
Do dziewczyn wysiadujących jajeczka - co to w ogóle za gadanie o urojeniach??? Jesteście w ciąży moje drogie i zabraniam inaczej myśleć!!! Macie żreć ogórki, śledziki itp... Cycki Was bolą (a nawet jeśli nie bolą to... i tak bolą!!), biegacie do WC i siusiacie i tego się trzymać - to są objawy ciążowe bo JESTEŚCIE W CIĄŻY !! I tak ma być i basta!!NO!! I biada mi tu biadolić o jakiś urojeniach!
![]()
Dodora - mam ten sam problemwitam, pozdrowienia dla ciężaróweczek i reszty wysiadujących i reszty czekających
, mam pytanie - w przyszłym cyklu prawdopodobnie drugie podejście , tym razem pierwszy raz dostanę śnieżynki i nie wiem , czy procedura wyglada tak samo ? no wiadomo , ze bez stymulacji. lekarz kazał mi przyjść między 3-5 d.c. i w sumie nie wiem po co ? jest ktoś kto miał mrożaczki ? czy dostanę jakieś leki takie wiecie , żeby usidlić tego malucha w macicy
![]()