reklama

Kto po in vitro?

dzieki, weszlam na stronke
moz-screenshot-2.png
niezly wybor

reklama
Dzien dobry wszystkim milym paniom...

Przygladam sie wam od pierwszej strony watku, sledze wasze losy i zmagania i zazdrosc mnie straszna ogarnela, a moze bardziej nadzieja, za jak dacie sie przylaczyc do waszej grupy to moze i mnie sie poszczesci.

Naleze do anonimowych staraczek, ktore w samotnosci cierpia niepowodzenia i wyplakuja sie jedynie w rekaw partnera, albo nawet i nie, nie tak do konca jakby sie chcialo.... bo w koncu chlop to inny gatunek.

Przycupne tu jak dacie i potem pochwale sie moze moimi upadkami....

Serdecznie sie klaniam.

hej beta, tak jak lusia napisala-sikanie to dobry znak, u mnie bylo pocenie w nocy, cycki bolaly ale jak przed okresem i generalnie uczucie jak przed okresem, no i ciagnelo mnie w miejscu punkcji -lekki ucisk od czasu do czasu, ty nic z tych rzeczy mozesz nie miec-inne hormony itd., wiec trzymaj sie tego co dziala pozytywnie-sikasz znaczy juz ok!!!!!!!!! przesylam wiruski ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

no i droga prezesowo, bombastycznie!!!!!!!!!!!!!!!! teraz odpoczywaj sobie i nie szalej, tak przy okazji to skad bierzesz te boskie animowane buzki?

Ja sikam raczej z przeziebienia- zawsze tak mam, ale wielkie dzięki za pomoc we wmawianiu sobie objawów, pomaga :)

Hej Wszystkim

zdaje raportas: wiec tak..transfer troche sie wydłużył bo doktorek od zarodeczków był na bloku i operował ale wszystko git. widziałam swoje 2 blastocysty pod mikroskopem,ale fajowe :szok:mówił,że sa idealne,przepiękne!!!wiec...dostałam 2 zarodeczki i zaraz mam zadzwonić ile bedzie bałwanków :-)

Gratulacje wzorowych zarodeczków!
I życzę więcej cierpliwości niz ja mam- w wysiadywaniu :) I żebys objawy miała książkowe a nie jak moje- urojone :)
Jak tak dalej pójdzie to ja będę w ciąży urojonej, podobno coś takiego istnieje... :)

Dzien dobry wszystkim milym paniom...

Przygladam sie wam od pierwszej strony watku, sledze wasze losy i zmagania i zazdrosc mnie straszna ogarnela, a moze bardziej nadzieja, za jak dacie sie przylaczyc do waszej grupy to moze i mnie sie poszczesci.

Naleze do anonimowych staraczek, ktore w samotnosci cierpia niepowodzenia i wyplakuja sie jedynie w rekaw partnera, albo nawet i nie, nie tak do konca jakby sie chcialo.... bo w koncu chlop to inny gatunek.

Przycupne tu jak dacie i potem pochwale sie moze moimi upadkami....

Serdecznie sie klaniam.

Witaj,
ja też anonimowa, środowisko by nie zrozumiało, taki los, nawet jeśli to idiotyczne, że się trzeba ukrywać z korzystaniem ze współczesnej medycyny nawet przed bliskimi. Ale cóż, trzeba robic swoje i juz.

Przycupnij tu z nimi koniecznie! Mnie to forum dużo dało, dziewuchy pocieszą, poradzą, podzielą się swoimi troskami i szczęściem. A każda doskonale cię rozumie- w końcu przechodzimy przez to samo.
Trzymaj się.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej, hi, hello :-) Witam nowe członkinie naszego forum!
Do dziewczyn wysiadujących jajeczka - co to w ogóle za gadanie o urojeniach??? Jesteście w ciąży moje drogie i zabraniam inaczej myśleć!!! Macie żreć ogórki, śledziki itp... Cycki Was bolą (a nawet jeśli nie bolą to... i tak bolą!!), biegacie do WC i siusiacie i tego się trzymać - to są objawy ciążowe bo JESTEŚCIE W CIĄŻY !! I tak ma być i basta!! :wściekła/y: NO!! I biada mi tu biadolić o jakiś urojeniach! ;)

Cross-mind,
Miałam napisać: przycupnij tu z NAMI nie z nimi :)

Do dziewczyn wysiadujących jajeczka - co to w ogóle za gadanie o urojeniach??? Jesteście w ciąży moje drogie i zabraniam inaczej myśleć!!! Macie żreć ogórki, śledziki itp... Cycki Was bolą (a nawet jeśli nie bolą to... i tak bolą!!), biegacie do WC i siusiacie i tego się trzymać - to są objawy ciążowe bo JESTEŚCIE W CIĄŻY !! I tak ma być i basta!! :wściekła/y: NO!! I biada mi tu biadolić o jakiś urojeniach! ;)

Tak jest!!!!!
A co z tymi ogórkami- jeść? :) O ogórkach jeszcze nie słyszałam. A cycki od tych ogórków bolą? :))))

A ty kiedy po zmarzluchy?

Witaj Cross_mind
ma-mi...ja już od tygodnia mam te wszystkie objawy...hahhaha,właśnie pisałam o tym wcześniej że cycki bolą bo bolą,jajniki po pikapie jeszcze boleć nie przestały...a sikam co 20 min.bo nie wiem po co sikam także ja i moje objawy ciążowe...zapomnij,ale ja jestem dobrej myśli i mam nadzieje że i bez objawów ciąza bedzie wiem też (lekarza pytałam ! )że dzisiaj lub juytro mogę mieć plamienia implantacyjne i oczywiście ich wypatruje a tu nic a przecież nie każdy je ma...no i oczywiście chciałam już test kupić nie wiem po co!!!

http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=12&p={C6E4C9F8-7E11-4CA1-AA9C-CF9F398F2874}

Ja jestem umówiona na wizytę 18 czerwca i pewnie od 1 dnia okresu będę coś przyjmować aby przygotować organizm do mrozaków (Wredna powinna przyjść ok 25 czerwca);)
No i mam do was pytanie- o co chodzi z tym Encortonem, o który pyta Lolitka? Lolitka- dlaczego załatwiasz go na własną rękę, rozumiem, że lekarz Ci go nie przepisał? Czy TY masz może jakiś swój pomysł na leczenie? Jestem skłonna uwierzyć, że może on być lepszy niż pomysły lekarzy :) Czy ja przygotowując się do criotransferu powinnam tez go sobie zapodać?? Ja brałam lek o nazwie Medrol - to podobno też jakiś steryd, który zmniejsza możliwość odrzucenia zarodka. Czuję sie zagubiona w tych wszystkich lekach;)

witam :) , pozdrowienia dla ciężaróweczek i reszty wysiadujących i reszty czekających :) , mam pytanie - w przyszłym cyklu prawdopodobnie drugie podejście , tym razem pierwszy raz dostanę śnieżynki i nie wiem , czy procedura wyglada tak samo ? no wiadomo , ze bez stymulacji. lekarz kazał mi przyjść między 3-5 d.c. i w sumie nie wiem po co ? jest ktoś kto miał mrożaczki ? czy dostanę jakieś leki takie wiecie , żeby usidlić tego malucha w macicy :)

reklama
BetaBeta- jak to nie słyszałaś, że kobiety w ciąży mają zachcianki na kwaśne ogórki!!?? No masz! Ale już śmigaj po słoik ogórów i wcinaj - masz mieć wszystkie objawy ciążowe a nie tylko niektóre ;-)

witam :) , pozdrowienia dla ciężaróweczek i reszty wysiadujących i reszty czekających :) , mam pytanie - w przyszłym cyklu prawdopodobnie drugie podejście , tym razem pierwszy raz dostanę śnieżynki i nie wiem , czy procedura wyglada tak samo ? no wiadomo , ze bez stymulacji. lekarz kazał mi przyjść między 3-5 d.c. i w sumie nie wiem po co ? jest ktoś kto miał mrożaczki ? czy dostanę jakieś leki takie wiecie , żeby usidlić tego malucha w macicy :)
Dodora - mam ten sam problem :) Tylko mój lekarz kazał przyjść między 20-24 dniem cyklu i pewnie od 1 dnia miesiaczki coś zaleci.... tak myśle ale też nie wiem jak to się odbywa :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry