matylda1980
Fanka BB :)
hope
to powiem ci masz małą daweczkę, ja mam tabletki 10mg-i połykam 1 rano
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hope
Hope
czyli Ty zaczelas brad dopiero po transferze encorton.. nic w czasie stymulacji czy punkcji?
a ja juz po raz ostatni powroce do encortonu...
od ktore dnia mialyscie go zaleconego: od 1 dnia stymulacji, 1 dnia cyklu czy jakos inaczej?
Hope, Matylda: Jestem w szoku po tym jak przeczytałam ile leków bierzecie. Ja dostaję tylko luteinę no i biorę folik. Szok.
Co do dietki to przyznaję, iż jem wszystko na co mam ochotę. Chcę pizze - jem pizze. Chcę smażone mięsko - jem smażone mięsko. Tak się właśnie zaczęłam zastanawiać, czy może faktycznie nie powinnam trochę na ten temat poczytać i zacząć dostosowywać się do wytycznych w tym zakresie. Chyba normalnie mam wyrzuty sumienia.
Missdior: Trzymam kciuki. Koniecznie daj znać jak poszło.
Hope
Encorton nie jest na zagniezdzenie, ale na przygotowanie organizmu do nie zwalczania zarodka.... oslabia sie immunologie sztucznie.... stad w 90% bierze sie go juz przy stymulce zeby byl czas na to oslabienie.
ciekawe ze Ty mialas pO transferze....
a wiec niebezposrednio wplywa na to ze organizm nie odrzuca, a zarodek sie zagniezdza-kwestia interpretacji, uwazam ze jest tyle dawek ile kobiet i uwazam ze jest to ruletka i metoda prob i bledow, jeden lekarz robi to, inny cos innego, u mnie dawka jest mala i po transferze i nie wiem czy to jest dziwne czy nie, bo trzebaby badan nad moim organizmem zeby ustalic jaka jest reakcja, kazda z nas ma inne parametry, widze ze chcesz dostosowac dawke sama ale ja pomimo wszystko nawet telefonicznie skonsultowalabym to z lekarzem, moja dziedzina nauki jest o lata swietlne oddalona od medycyny wiec stosuje sie do wskazan lekarzy