Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Hope, Matylda: Jestem w szoku po tym jak przeczytałam ile leków bierzecie. Ja dostaję tylko luteinę no i biorę folik. Szok.
lusia no coz ciesz sie ze nie musisz brac lekarstw-ja mam ich serdecznie dosyc! ale to wszystko zalezy od przypadlosci, wieku itp, co do diety to tak jak juz pisalam kazdy robi jak chce, wiele kobiet pije, pali , chodza niedozywione i rodza zdrowiutkie dzieci, to wszystko moze miec wplyw a nie musi, badania ze cos szkodzi nie oznaczaja ze kazdemu, ja eliminuje potencjalne zagrozenia, jak organizm i cwaniaczek jest mocny to nic go nie ruszy, takze stosuj sie do tych podstawowych najgorszych niezalecanych rzeczy a reszta zalezy od ciebie, ja teraz nie mam wyboru bo niewiele jest rzeczy po ktorych nie jest mi niedobrze i to wyznacza co jem, wystarczy ze sobie pomysle i juz wiem ze tego czy tamtego nie rusze, i to sie zmienia caly czas, takze jedz poki mozesz-oczywiscie nie zycze mdllosci, najlepiej chyba bez, ja tam sie i tak ciesze ze nie zwracam :-), i generalnie wszystko jest do przejscia, no nie? najwazniejsze ze cwaniaczkowi jest dobrze!