reklama

Kto po in vitro?

matylda- gratuluję przyrostu betki , pięęęęęęękna :-) i do pozazdroszczenia
strzyga - z tego co wiem to możesz próbować już w następnym cyklu , ja miałam identyczna sytuację i robie sobie jeden cykl przerwy , zbieram siły :)

reklama
matylda - to pewnie bedą pierwsze jedne z najpiekniejszych miesięcy w twoim życiu :) , trzymam kciuki aż do szczęśliwego rozwiązania &&&&&&& :-)
strzyga - czytałam o takich przypadkach , ze dziewczyny maja okres nawet do 3/4 - go miesiąca ciąży , niektóre pisza , ze jest on mniejszy niektóre , ze taki sam jak normalnie a jeszcze inni pisza , ze w to nie wierza bo to niemożliwe .....mnóstwo teori ale prawda jest taka , że na początku ciąży może zdażyć sie plamienie przypominające okres

Kochaniutkie KSI:-)...właśnie wróciłam z nad morza i szybko się chwale!!!...dzwoniłam do doktorka i mam 6 pięknych zarodeczków,powiedzial że raczej na 100% beda Bałwanki:-Dtransferek w poniedziałek miedzy 9.00-9.30!!!...plose o kciki i pozytywne wibratorki;-)

strzyga
normalnie zabieraj dzieciaki z zimowiska juz w tym nowym cyklu... im szybciej tym lepiej
co do @ w ciazy - zdarza sie, ale skoro test robilas i jest negatywny a na dodatek wredna przylazla - szanse znikome

Jaki tu spokój ...lallalala, nikt nic nie pisze...llalalalalaaa....:elvis:
k015.gif

Ostatnia edycja:
czesc wam...
missdior jutro twoj wielki dzien,trzymam kciuki.........
malo pisze bo u mnie zbytnio nic sie nie dzieje,jade dalej zastrzyki dzisiaj wzielam 3 zostalo jeszcze 7.zastrzyki znosze juz dobrze,sama robie.nie taki diabel straszny jak go maluja.
pozdrawiam wszystkie ivitrowki........

reklama
Kochaniutkie KSI:-)...właśnie wróciłam z nad morza i szybko się chwale!!!...dzwoniłam do doktorka i mam 6 pięknych zarodeczków,powiedzial że raczej na 100% beda Bałwanki:-Dtransferek w poniedziałek miedzy 9.00-9.30!!!...plose o kciki i pozytywne wibratorki;-)
zaciśnięte
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

kochane mam jeszcze pytanko ginek zapisał mi lutkę i na recepcie pisało podpoliczkowo tzn. pod językiem???
znacie się na tym??
bo na lutce pisze podjęzykowo???
zgłupiałam już od tych recept:(

chanelini kiedy podejście do in vitro
&&&&&&& za ciebie i resztę starajączych się:)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry