reklama

Kto po in vitro?

reklama
kobitki mam takie głupie pytanie :zawstydzona/y: natury technicznej , jak napisze odpowiedż to jest ok. ale żeby zobaczyć wasze odpowiedzi musze wrócić o jedna stronę wstecz i dopiero pojawiaja sie to co napisałyście , jakos samo mi nie chce sie pokazać , i czasem myśle , ze nikt nie pisze i sobie przypominam , ze musze się cofnąć i dopiero widze kontynucje .....wy tez tak macie , co z tym zrobić , moze mam cos nie ustawione ? wiecie,,,troche techniki i sie czlowiek gubi :)

Dodora- ja mogę być teraz trochę do tyłu z @ bo po tych wszystkich przygodach (transfer, luteina dowcipna itp) wredna mi się znacznie spóźniła - stąd ten poślizg. U mnie prawidłowo @ powinna przyjść 23.06 ale znając życie to zrobi mi na złość ;) Więc pewnie przejdziesz przez criotransfer trochę wcześniej niż ja.

betebeta - miałam jedna torbiel po przestymulowaniu clo - zaleczyłam antykami , i raz tuz przed stymulacją pojawiła sie nie wiadomo skąd , bo nic nie przyimowałam ale sama znikneła po kilku dniach

missdior .....wiesz to fajnie ze tez tak masz :-D bo myslałam ze na bakier z tak prostą techniką jestem hahaha
mami teraz licze ze powinnam dostać @ koło 18-19 , ale własnie po tych lekach to moze byc różnie , jakby co to trzymam kciuki bo będziemy blisko terminami , a może dostaniesz wczesniej ...różnie to bywa

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny, ja też musze odświeżać żeby zobaczyć nowe wpisy stąd cały czas jestem na bakier z odpowiedziami. Ale mnie wystraszyłyscie tymi torbielami - ja właściwie to jeszcze nie wiem co się tam u mnie zadziało po ostatniej stymulacji i transferze... Oby nic strasznego bo ja chce mrozaki na początku lipca!! ;)
Missdior - gofry z szynką też mogą być... i zasmażka na to :)

ale jaja dziwczyny , ja tu sie żale , że sie musze cofać żeby zobaczyc czy ktoś coś napisał a tu ..pyk i wszystko działa tak bez cofania hahahah ....no nie mogę , o co kaman ?????

mami nie martw się na wylot , a miałas robione jakies USG jak dostałaś @ tą po transferze ? mi robili gdzieś 2 lub 3 d.c. i wtedy miałam te pęcherzyki jeszcze ze stymulacji , kurcze , ze nie urosły wcześniej to bym miała 2 mrożaczki więcej :(

reklama
KSI- WITAM CIEPLUTKO,

witam wszystkie nowe kobitki na naszym forum...

tak żeście się rozpisały ze nie mogę nadążyć czytać

u mnie po staremu, raz za czas boli brzuch, i cycuchy rosną w siłę i zajdam rabarbar

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry