reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny, a ja dzisiaj robiłam sikany test i mi nie wyszedł, tzn. wyszedł negatywny. Miałam sprawdzić betę i progesteron jutro, ale pojadę dzisiaj. Chyba mi lekarz nic nie powie. Wydaje mi się, że betka chyba spadła:wściekła/y: Ale konkretnie będę wiedzieć po południu. Inaczej test by wyszedł pozytywny. Ta biegunka to chyba oczyszczanie organizmu było. Chyba zeświruję do południa, ale wcześniej nie mogę pojechać.

Ostatnia edycja:
reklama
Kinga może test był do kitu. już nie raz tak było że dziewczynom beta rosła a testy nie wychodziły.mam nadzieję że i w twoim przypadku tak będzie. trzymam mocno kciuki

miłej Niedzieli życzę i takiej gromadki maluchów

65167_362726390490984_2068712168_n.jpg

Madzialenak - coś podobnego miałam jak byłam poprzednio w ciąży, tzn. biegunkę właśnie około terminu co się źle stało. Boję się więc powtórki. No, a poza tym test negatywny...

Ostatnia edycja:
Czesc Dziewczyny :-)

Kinga, nie sadze,zeby biegunka cos miala wspolnego z maluszkiem. Pamietasz Elala tez tutaj pisala zaniepokojona biegunka a maluszkom nic nie bylo. Trzymam mocno kciuki za bete!!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Lawendowy, faktycznie nie wskazane jest zgubic dlugopis hihih bo moze zle sie to wszystko skonczyc a kto by pomyslal hihihi:-D

Asiex, Milaa, Sznurki jak dzis samopoczucie????

Madzialenak, to juz jutro kolejny WIELKI DZIEN!!! :-)

MIELGO DNIA!!!

Kinga ? jaki negatywny test? jak się czujesz?

dopiero doczytałam że Ty sikany zrobiłaś - Kinga, nie martw się - beta jest ważna, nie taki test - takie testy nie zawsze wychodzą, pisała tu dziewczyna kiedyś co była już długo w ciąży a taki test dalej nie wychodził... trzymam kciuki za betkę &&&&&&&&

Ostatnia edycja:
reklama
Gotadora - robiłam test sikany dzisiaj i wyszedł nadal negatywny. Temu mam mega stresa. Chociaż i tak nic nie poradzę na to co się dzieje. Temu jadę dzień wcześniej zrobić betkę. Chcę wiedzieć co i jak. Inaczej kolejną noc będę miała z głowy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry