• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Lawendowy...te buciki i twoje szaliczki sa prze-cu-dow-ne!! artystka z ciebie! jak tylko sie dowiem, ze jestem w ciazy to zamawiam takie buciki!

Kinga...to ja biore no-spe...nie jest ona w ciazy zakazana, a wrecz wskazana, zeby nie bylo skurczy...
poza tym nie biore jej na wlasna reke tylko mam taki nakaz od lekarza, widocznie widzial u mnie przyczyne, zeby brac ja 3x dziennie..i tak biore...
po twoim poscie troche sie zdenerwowalam i zaczelam czytac troche w necie na ten temat, wiele kobiet bralo no-spe i na poczatku ciazy, aby nie doprowadzic do skurczy macicy oraz kobiety w ostatnich tygodniach ciazy, na przedwczesny porod.

trzymam kciuki za twoja betke dzis, nic sie nie martw, bedzie ok!!!!:tak:

Agapl...dziekuje kochana, ze pytasz...samopoczucie juz lepsze. chyba dochodze psychicznie do siebie... moj wyjechal na podyplomowke na weekend, wiec ja przenioslam sie do rodzicow na noc i jakos mi sie poprawilo :-) chyba samotnosc mi nie sluzy:tak:
a jak u ciebie?

Asiex...kochanie dawaj na betke dzis, powinno juz cos wyjsc, jak masz sie stresowac to lepiej zrobic i miec z glowy! i tak odwazna jestes, ze nagle sie zdecydowalas:tak:
zaciskam kciukasy && o 14 najmocniej!!

polecacie moze jakies dobre komedie romantyczne?

miliaa stresik jest, niestety jestem strasznie niecierpliwa i chyba jutro w pracy byłabym nie do życia, a tak będzie jaśniej.

Z komedii polecam "odrobina nieba" z bardzo przystojnym Gaelem Garcia Bernal:-)

asiex kciukasy również dla Ciebie, niech betka będzie wysoka :-)&&&&&&&&&&&&&&&&

Dziewczyny a ja nie wiem co się ze mną dzieje, to chyba pogoda. Przed 8 wstałam, trochę się pokręciłam, zjadłam śniadanie i o 10 poszłam na drzemkę. Wstałam o 12 i nadal jestem nieprzytomna.
Asiex mi tak co 2 dni słabo się robi, bardzo często jak w nocy raptownie wstanę i pójdę do wc siusiu. Muszę trochę posiedzieć, aby mi przeszło. Nie wiem czy to jest związane z moim ciągle niskim ciśnieniem, czy może powinnam pójść do lekarza.

Mi lekarze mówili, że zwykłej nospy można zjeść do 5 dziennie.Aktualnie nie czuję żadnych skurczy, więc nie jem - ale jak czułam, to jadłam.

Kinga i Asiex - trzymam kciuki i czekam na wieści.

madzialenak
może lepiej idź do lekarza
miliaa
to dobrze, ze lepiej sie czujesz

a ja wam sie pochwale, ze mój mąż kochany zrobił mi prezent i kupił mebelki do pokoju dziecięcego. Takie o których marzyłam ;-)
Wiem, wiem .. Niektóre z Was powiedzą, ze za wcześnie.. ale my i tak wiemy, ze dzidziusia będziemy mieć I KONIEC I KROPKA hihi
:-D

reklama
sweet

561020_363114690452154_1269663352_n.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry