Netiaskitchen
Fanka BB :)
Daj sobie chwilę, odetchnij, zbierz siły, bo je masz i działaj jak będziesz gotowa!!!Lianaaa za mało prób żeby się załamywać. Niestety trzeba od jutra dalej walczyć. Novum to dobra klinika. Pamiętaj uda się.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Daj sobie chwilę, odetchnij, zbierz siły, bo je masz i działaj jak będziesz gotowa!!!Lianaaa za mało prób żeby się załamywać. Niestety trzeba od jutra dalej walczyć. Novum to dobra klinika. Pamiętaj uda się.
Nie muszą być podwójne, u mnie Maksik chyba też miał takie duże bety od początku. Więc no stres. Grunt, że ładnie rośnie!!! I oby tak dalej!!!Bardzo dziekuje za mile slowa, ale ja poprosze jedno [emoji16] Dwojka rozwalilaby system (moj prywatny nerwowy [emoji6]).
A tak powaznie to tez nie wydaje mi sie, zeby te wartosci byly az tak wysokie.
Sure, przekopie teczkę i zrobię Wam fotkiMoge też prosic o priv tych badan? Bardzo ladnie prosze![]()
Współczuję Kochana... Przytulam mocno...Dziewczyny, ja dziś niestety nie mam dobrych wieści. Miałam wizytę serduszkową i okazało się, że kruszynka nie rośnie planowo, pęcherzyk ma 19 mm a zarodek 4 mm. Podobno jest to jakieś 11 dni opóźnienia. Jak na 7+5 to wszystko powinno być ponad 2 razy większe. Serduszko owszem bije ale za wolno, zamiast ok. 110 bicie 70, to stanowczo za mało. Generalnie 95 procent szans na niepowodzenie... 10.10 mam się zjawić w szpitalu i tam określą co dalej, ale prawdopodobnie serduszko już samo przestanie bić i będą przygotowywać mnie do zabiegu, masakra!!!
Bardzo tego @nieagatka życzę ale moim zdaniem nawet tak piękne wartości nie koniecznie to oznaczają.Ja w w dwóch przypadkach miałam takie nawet większe i jeden synek jedno serducho
Tak szczerze to tego dlaczego transfery się nie przyjmują nikt nie stwierdził. Może jak chwilę odpocznę to się za to zabiorę... Teraz wiem jedno czas wrócić do formy bo przez te hormony od 4 lat.. Trochę mi się przybralowiec czas wskoczyć na bieżnie i zrobić coś dla siebie.
My już podjęliśmy z mężem decyzję że teraz przy transferze badamy zarodek. Koszt 2.5 tys. Tak nam lekarka nagadalaYes, ale invicta to droga klinika pewnie można gdzieś zrobić taniej
Dziewczyny, ja dziś niestety nie mam dobrych wieści. Miałam wizytę serduszkową i okazało się, że kruszynka nie rośnie planowo, pęcherzyk ma 19 mm a zarodek 4 mm. Podobno jest to jakieś 11 dni opóźnienia. Jak na 7+5 to wszystko powinno być ponad 2 razy większe. Serduszko owszem bije ale za wolno, zamiast ok. 110 bicie 70, to stanowczo za mało. Generalnie 95 procent szans na niepowodzenie... 10.10 mam się zjawić w szpitalu i tam określą co dalej, ale prawdopodobnie serduszko już samo przestanie bić i będą przygotowywać mnie do zabiegu, masakra!!!
No, to trochę pomoże na pewno.Trzymam kciuki!!!My już podjęliśmy z mężem decyzję że teraz przy transferze badamy zarodek. Koszt 2.5 tys. Tak nam lekarka nagadala
DziękujęNo, to trochę pomoże na pewno.Trzymam kciuki!!!