Badanie zarodka przed transferem?My już podjęliśmy z mężem decyzję że teraz przy transferze badamy zarodek. Koszt 2.5 tys. Tak nam lekarka nagadala
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Badanie zarodka przed transferem?My już podjęliśmy z mężem decyzję że teraz przy transferze badamy zarodek. Koszt 2.5 tys. Tak nam lekarka nagadala
Bardzo przykra wiadomośćDziewczyny, ja dziś niestety nie mam dobrych wieści. Miałam wizytę serduszkową i okazało się, że kruszynka nie rośnie planowo, pęcherzyk ma 19 mm a zarodek 4 mm. Podobno jest to jakieś 11 dni opóźnienia. Jak na 7+5 to wszystko powinno być ponad 2 razy większe. Serduszko owszem bije ale za wolno, zamiast ok. 110 bicie 70, to stanowczo za mało. Generalnie 95 procent szans na niepowodzenie... 10.10 mam się zjawić w szpitalu i tam określą co dalej, ale prawdopodobnie serduszko już samo przestanie bić i będą przygotowywać mnie do zabiegu, masakra!!!
Materiał pobierają przed jak się rozmroziBadanie zarodka przed transferem?
A po co te badania? Nie słyszałam o tym chyba nigdy. Ze niby mrozaczki są jakieś niepewne?Materiał pobierają przed jak się rozmrozi
Nadzieja jest zawsze, bede o Was myśleć.Dziewczyny, ja dziś niestety nie mam dobrych wieści. Miałam wizytę serduszkową i okazało się, że kruszynka nie rośnie planowo, pęcherzyk ma 19 mm a zarodek 4 mm. Podobno jest to jakieś 11 dni opóźnienia. Jak na 7+5 to wszystko powinno być ponad 2 razy większe. Serduszko owszem bije ale za wolno, zamiast ok. 110 bicie 70, to stanowczo za mało. Generalnie 95 procent szans na niepowodzenie... 10.10 mam się zjawić w szpitalu i tam określą co dalej, ale prawdopodobnie serduszko już samo przestanie bić i będą przygotowywać mnie do zabiegu, masakra!!!
A u Ciebie coś wnioslo to badanie? Ja też robiłam.. Podwyższone NK, miesiąc metypred i 2 razy Intralipid i dupa... Biochemiczna.. dziś rozmawiałam z lekarzem z Warszawy i stwierdzil ze steryd to strata czasu.. Ja już się na IVIg w sumie zdecydowałam do grudniowego ET dwóch najsłabszych zarodków... Zrobię wszystko aby tylko kolejna procedura nie była konieczna..A badalas receptywność endometrium? Pobierane są próbki w określonych dniach cyklu. Badanie nie należy do tanich, ale przynajmniej wiadomo czy zarodek ma szansę się zagnieździc. Ja zrobiłam po pierwszym nieudanym transferze
W invicta 2 x 1030 plus leki i wizyta ...3 tysiące?
A badacie konkretne geny? To trochę naciągane moim zdaniem..My już podjęliśmy z mężem decyzję że teraz przy transferze badamy zarodek. Koszt 2.5 tys. Tak nam lekarka nagadala
OjejNadzieja jest zawsze, bede o Was myśleć.
Wczoraj były tylko jakieś brudki brązowe malutko.Czekam do wtorku mam usg. Dzwoniłam na Ip trochę mnie uspokoiłoUspokoiło się to krwawienie u ciebie? Byłaś na IP? Pewnie masz wrażliwe naczynka
Napisz jeszcze jakie badania robiliście, może ktoś z forum podpowie co jeszcze warto zbadać. U mnie na problemy z zagniezdzeniem pomogło leczenie immunologiczne.