reklama

Kto po in vitro?

Aduś :-) z samego rańca to o której?? planuje wyjechać około 8smej, oczywiście przez wzgląd na psinkę, bo przyzwyczajona o tej porze na spacer chodzić, więc byłabym w Gdańsku około 10tej. Rany - to już zaraz! Wiedziałam,że pęcherzyki będą super w sam raz :-) 18 stego będziesz prawie tydzień po, maluszki będą już z Tobą, szykuje nam się spotkanie w większym gronie :-) ... no a ja niedługo pierwszy zastrzyk :szok:
poniedziałek 7 stycznia :-) Aduś pick up, Madzialenak ❤ - trzymam kciuki dziewczyny &&&&&&&&&&&​

Ostatnia edycja:
reklama
Madzialenak - chyba dla wielu z nas to będzie bardzo długi weekend, ja mam dużo pracy, a nie mogę sobie miejsca znaleźć, chodzę z kąta w kąt i myślę... Trzymam kciuki za mocne ślicznie bijące serduszko! :)
Aduś, to rzeczywiście idziemy łeb w łeb, tylko ja mam mniejsze pęcherzyki na razie, super, że masz tak dużo pęcherzyków, trzymam mocno kciuki :) Ja jutro mam wizytę i też się dowiem wszystkiego. Mi trochę podniosło się ciśnienie przez te wszystkie leki, więc mam już zredukowany encorton do 1/2 tabletki. Ale może łyknę dziś jeszcze pół jeśli ma pomóc w zagnieżdżeniu się...

Aduś rewelacja, pęchole rosną tak jak Ci mówiłyśmy. Ale będą z nich piękne zarodeczki :tak:. Ja nie brałam encortonu tylko metypred, który ma takie same działanie i biore go od dnia transferu 2x1 tabletka. No to 7.01 to nasz wielki dzień.

madzialenak twoja betka jest super :-)tez chcę taką :-p a progesteron mimo iż spadł to jest moim zdaniem ok, nie powinnaś sama decydować o zwiększaniu dawki :confused: może do lekarza napisz jak masz wątpliwości
Gotadora 7mego mam pickup o 8.20 więc wychodzić będe pewnie między 10-11. Natomiast 18tego będzie mój 6dpt blastków a w Invikcie wtedy robi się drugą werkę na której jest już wszystko wiadomo:zawstydzona/y: ja na samą myśl się boje.. a następnego dnia 19tego będą urodzinki mojego M.. apropos transfer będzie mi chyba twoja doktorka robić bo ma dyżur w następną sobotę

reklama
madzielanek dziwne u mnie też podają ng/ml a widzisz zupełnie inne normy :confused: a ile po aplikacji leku robiłaś badanie bo tak jak ci pisałam niby po 1.5-2 godzinach się powinno wtedy niby to co aplikujemy się wchłania całkiem .. chyba :sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry