reklama

Kto po in vitro?

reklama
Idę na zasłużony odpoczynek Dobranoc Wszystkim.

189173_394555853949960_1543219595_n.jpg

Kochane dziękuje za wszystkie dobre słowa, kciuki i myśli :-) Gdyby nie Wy to nie byłoby mi łatwo przejść przez te wszystkie procedury, moment oczekiwania na test, na pierwsze usg itd. Jesteście nie zastąpione. DZIĘKUJĘ ŻE JESTEŚCIE!!!!!! :tak:

Dzisiaj 28 dpt widziałam i słyszałam bicie serduszka mojego maleństwa. Coś pięknego, Boże nie potrafię tego opisać, było cudownie.

Cuda się zdarzają, warto walczyć dziewczyny i nie wolno się poddawać mimo porażek bo każda z Was pozostanie mamusią przez duże "M"
Kochane każdej z osobna kibicuję i trzymam kciuki bez względu na etap, w którym się znajdujecie.

madzialenak - no cóż, wiedziałam, że tak będzie co nie zmienia faktu, że niesamowicie się z Tobą cieszę :-D:-D:-D Patrząc na Twoją historię INV, widzę , że też miałaś transfer 2 zarodków, a potem criotransfer 1 śnieżynki, a za 3cim razem się udało. Planuję się zmałpować, bo pod tym względem mamy podobną historię.

My dziś z M byliśmy na badaniach kariotypów, teraz pozostaje czekać na wyniki i mam nadzieję, że wystartujemy z kolejną stymulacją....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry