reklama

Kto po in vitro?

witam laski u nas pada snieg
madlenm kiedy planujecie podejsc d ivf?my planujemy na wakacje ale ost wszystko nam idzie na przekór mam nadz ze wizyta w klinice w marcu przebiegnie dobrze i nic nie stanie na przeszkodzie

reklama
witam laski u nas pada snieg
madlenm kiedy planujecie podejsc d ivf?my planujemy na wakacje ale ost wszystko nam idzie na przekór mam nadz ze wizyta w klinice w marcu przebiegnie dobrze i nic nie stanie na przeszkodzie
[]kwiatuszekq20 my też myślimy o wakacjach,ale wiadomo różnie to bywa nie wiem jeszcze czy u mnie jest wszystko ok,bo u męża wiem że nie jest. Mam pytanie do was dziewczynki czy ktoś leczył się lub miał kontakt z dr.Wożniakiem z Novum,dowiedziałam się właśnie że on u mnie w mieście przyjmuje prywatnie więc miałabym może badania na miejscu,ale jutro się przekonam bo będę dzwonić,ale może ktoś miał z nim kontakt??? pozdrowionka kobitki

Dziewczyny, ja wiem, że są też zastrzyki do przygotwania :tak: Chodziło mi o to, że ten gonapeptyl gotowy :-) Zresztą ja na początku powiedziałam mojemu dr, żeby przepisywał gotowe zastrzyki ;-)
Gotadora, ja nie mogę patrzeć jak ktoś mi robi albo jak ktoś sobie robi :no: To wbicie igły to dla mnie masakra. Ale nie mam wyjścia, bo będę sama, więc będę musiała sama sobie zrobić. Pewnie po będę się śmiała, ze takie obawy miałam :tak:

Oskaa pewnie że będziesz się śmiała :-D

u nas znowu zima wróciła ... brrr ... śnieg pada, zarazki pewnie znów będą zamrożone - czy u Was też panuje jakiś wirus grypy?

Gotadora - Bardzo dziękuję za filmik. Patrzę na Twój opis i jesteśmy prawie na tym samym etapie. Ja miałam pierwszy zastrzyk 29-go grudnia. Od piątku zaczynam serię hormonów. Jakie masz nastawienie i w jakiej klinice się leczysz?

Domat :-) poprzednio byłam w Invimed w Gdyni, teraz jestem w Invicie w Gdańsku, ja ogólnie jestem optymistką, więc wierzę że się uda ... wybraliśmy program All Inclusive GENETICS . A ty?

reklama
Gotadora bidulko :*

A mi kurcze nie dobrze jest od tych tabletek antykoncepcyjnych, blee :-( dobrze, ze już tylko dwie mi zostały. A dziś to mi doszedł jeszcze taki ból brzucha...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry