Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
JuuupieDziewczyny nie mogę uwierzyć dziś 8dpt 5dniowego zarodka
Zobacz załącznik 1071985Zobacz załącznik 1071986
30.07 .2020termin poroduTrzymam kciuki za wizytę!!! Dawaj znać koniecznie jak będziesz po[emoji8]
Nie widzę linka do Kalendarza, a chciałam się sama dopisać, żeby sprawdzić czy jeszcze umiem to robić. Podrzucisz z linkiem?
30.07.2020[emoji4]termin poroduA Ty cwaniaczku ? [emoji23] Ty też masz termin [emoji3590][emoji3590]
Nadzieja a co będzie?30.07.2020[emoji4]termin porodu
Gdyby nie to,ze juz nie mamy pieniędzy na leczenie pewnie byśmy tego nie zrobili. Ja tez z tych wolacych biednie ale stabilnie. Swoj czas na rozwój mialam i z różnych powodów nie wykorzystałam. No ale coz. Na szczescie tutaj byl dobrym pracownikiem i mu dzis powiedzieli,że zawsze to przyjmą nazat. Taka bramka..Nie dziwię się że się boisz, ja też nie lubię zmian i nie lubię ryzykować. Może to źle, bo wiecznie będę w tym samym miejscu i niczego nie spróbuję, ale to jest silniejsze ode mnie. Podziwiam ludzi co na nic nie patrzą i wyprowadzają się w obce miejsca u zaczynają życie od nowa [emoji846]
No trombofilia. Mam to samo plus drugi mthr tez w heterozygocie. Włączy acard i heparynę. Powiem szczerze, ze jakby się kazdy przebadal to chyba 90 % społeczeństwa by miało...Dziewczyny, mam wyniki tego pakietu na trombofilię. Mam coś nieprawidłowego, wiecie co to znaczy? Zobacz załącznik 1072098
Czekam w takim razie na efekt końcowy, skoro juz powala na kolanae tam
zdolni acha taka praca moja a obraz jeszcze nie skończony dobiero w połowie a mam pytanie z czego robicie? ? ....